Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Burbach FC Céuta
4132n Tactiek 451
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten average
very good Passen solid
good Verdedigen average


5e minuut.
Dragoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoun passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Montiel de bal onder controle te krijgen. Choszowski is nu in balbezit. Choszowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Montiel rent richting de bal. Montiel passt de bal in één keer door. Cetner rent richting de bal. Cetner geeft een lange en hoge pass. Donelli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Ustaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszowski onderschept slim de pass. Choszowski speelt de bal door. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos schiet op doel. Saarsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ahlert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kancia geeft een lange en hoge pass. Careri heeft problemen om de bal te vangen. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos schiet op doel. Saarsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Metzelopoulos rent richting de bal. Lenzo begaat een overtreding. Metzelopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dragoun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Choszowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Careri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos schiet op doel. Saarsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - FC Céuta 1:0

19e minuut.
Metzelopoulos onderschept slim de pass. Metzelopoulos passt de bal zonder na te denken. Choszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ustaal de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Choszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel is nu in balbezit. Montiel speelt de bal door. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kancia geeft de bal voor. Choszowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kancia rent richting de bal. Kancia geeft een lange en hoge pass. Choszowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Niemenlehto rent richting de bal. Kancia verovert de bal door een tackle van achteren. Kancia probeert naar een medespeler te passen. Choszowski rent richting de bal. Choszowski haalt uit met een fantastische trap. Saarsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saarsepp met een harde bal richting middenveld. Kaminis kopt de bal weg. Kancia is nu in balbezit. Kancia draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ustaal passt de bal in één keer door. Daar is Silberbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaminis met een sublieme pass. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaminis met een snelle inworp. Dragoun is nu in balbezit. Dragoun geeft de bal voor. Metzelopoulos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Silberbach kan de bal niet met de borst controleren. Dragoun verovert de bal door een tackle van achteren. Dragoun met een sublieme pass. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos schiet op doel. Saarsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burbach 28%, FC Céuta 72%.
FC Burbach - FC Céuta 1:0

48e minuut.
Careri kan de bal niet met de borst controleren. Kaminis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaminis met een sublieme pass. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lenzo met een sublieme pass. Dragoun rent richting de bal. Dragoun met een sublieme pass. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lenzo met een sublieme pass. Kaminis rent richting de bal. Kaminis speelt de bal door. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Dragoun onderschept slim de pass. Dragoun passt de bal in één keer door. Kaminis met een sublieme pass. Metzelopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Metzelopoulos schiet op doel. Saarsepp bokst de bal weg.

67e minuut.
Kancia rent richting de bal. Kancia met een sublieme pass. Choszowski heeft problemen om de bal te vangen. Choszowski geeft de bal voor. Daar is Careri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Daar is Metzelopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Careri de bal onder controle te krijgen. Kaminis is nu in balbezit. Kaminis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ustaal kopt de bal weg. Kancia heeft problemen om de bal te vangen. Kancia passt de bal in één keer door. Choszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kancia geeft een hoge lob. Metzelopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Careri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Metzelopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Choszowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burbach 37%, FC Céuta 63%.
FC Burbach - FC Céuta 1:0