Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanad Mälestused FC PILV
uus Tactiek keit
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 38.9
weak Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Võsumägi onderschept slim de pass. Võsumägi draait met de bal, schiet en ... Jürgenson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roopõld is nu in balbezit. Roopõld draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Roopõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopõld met een sublieme pass. Võsumägi rent richting de bal. Võsumägi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC PILV 0:1

9e minuut.
Inworp. Peensalu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roopõld geeft de bal voor. Võsumägi springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Peensalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peensalu passt de bal zonder na te denken. Võsumägi is nu in balbezit. Võsumägi haalt uit met een fantastische trap. Rosing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC PILV 0:2

13e minuut.
Soomets bereikt de bal nog maar net als eerste. Soomets speelt de bal door. Vanaküla is nu in balbezit. Vanaküla draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jürgenson de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC PILV 0:3

19e minuut.
Leib met de inworp. Vanaküla kan de bal niet met de borst controleren. Paljapea rent richting de bal. Vanaküla verovert de bal door een tackle van achteren. Vanaküla draait met de bal, schiet en ... Rosing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lender is nu in balbezit. Lender geeft een hoge lob. Inworp. Rajandu met een snelle inworp. Roopõld geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Peensalu verovert de bal door een tackle van achteren. Peensalu passt de bal zonder na te denken. Tammekänd heeft problemen om de bal te vangen. Tammekänd geeft de bal voor. Vanaküla krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Link de bal. Vanaküla rent richting de bal. Roopõld rent richting de bal. Vanaküla is nu in balbezit. Vanaküla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Rajandu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vanaküla is nu in balbezit. Vanaküla passt de bal in één keer door. Võsumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsumägi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC PILV 0:4

34e minuut.
Roopõld verovert de bal door een tackle van achteren. Roopõld passt de bal in één keer door. Rajandu speelt de bal door. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC PILV 0:5

38e minuut.
Rahula is nu in balbezit. Roopõld onderschept slim de pass. Soomets is nu in balbezit. Soomets geeft de bal voor. Vanaküla springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC PILV 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 82%, FC PILV 18%.
FC Vanad Mälestused - FC PILV 0:6

55e minuut.
Roopõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopõld passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lender de bal. Vanaküla is nu in balbezit. Vanaküla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC PILV 0:7

55e minuut.
Saravik speelt de bal door. Daar is Jänes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanaküla onderschept slim de pass. Roopõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopõld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC PILV 0:8

57e minuut.
Daar is Võsumägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Võsumägi passt de bal met de wreef. Roopõld met een sublieme pass. Vanaküla rent richting de bal. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Peensalu geeft een lange en hoge pass. Võsumägi kopt de bal weg. Daar is Vanaküla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanaküla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Klungelig pakt Roopõld de bal. Roopõld passt de bal in één keer door. Lender heeft problemen om de bal te vangen. Vanaküla is nu in balbezit. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC PILV 0:9

86e minuut.
Inworp. Soomets met een snelle inworp. Peensalu is nu in balbezit. Peensalu geeft een lange en hoge pass. Võsumägi krijgt zijn hoofd ertegen. Rosing bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 90%, FC PILV 10%.
FC Vanad Mälestused - FC PILV 0:9