Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht Kaktus Fc Torso
433 mit 6 Tactiek Mitte 2 midagi
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 43.9
outstanding Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Saulep kopt de bal weg. Mahlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahlstedt geeft een lange en hoge pass. Peschl rent richting de bal. Peschl draait met de bal, schiet en ... Kanter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peschl rent richting de bal. Peschl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - Fc Torso 1:0

10e minuut.
Pampel is nu in balbezit. Pampel passt de bal zonder na te denken. Jaschusch rent richting de bal. Jaschusch haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - Fc Torso 2:0

15e minuut.
Pörtgen trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miljand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luusepp is nu in balbezit. Luusepp geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Miljand geeft een hoge lob. Predeanu kopt de bal weg. Kõre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõre schiet op doel. Pörtgen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Aljas geeft een hoge lob. Kõre kopt de bal weg. Pommerenke rent richting de bal. Predeanu onderschept slim de pass. Predeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Saulep controleert de bal met de borst. Mahlstedt is nu in balbezit. Mahlstedt passt de bal zonder na te denken. Kahrs rent richting de bal. Kahrs geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Luusepp geeft de bal voor. Aljas speelt de bal door. Wück probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kõre is nu in balbezit. Kõre haalt uit met een fantastische trap. Pörtgen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - Fc Torso 2:1

41e minuut.
Daar is Pampel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luusepp is nu in balbezit. Luusepp met een sublieme pass. Kõre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Pampel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pampel geeft een lange en hoge pass. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschl schiet op doel. Kanter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - Fc Torso 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Kaktus 71%, Fc Torso 29%.
Eintracht Kaktus - Fc Torso 3:1

49e minuut.
Inworp. Juurikson met een snelle inworp. Luusepp rent richting de bal. Luusepp geeft een hoge lob. Predeanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kahrs rent richting de bal. Kahrs heeft problemen om de bal te vangen. Mahlstedt geeft een lange en hoge pass. Jaschusch maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - Fc Torso 4:1

62e minuut.
Saulep kopt de bal weg. Juurikson is nu in balbezit. Pampel begaat een overtreding. Juurikson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juurikson komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pampel geeft een hoge lob. Kahrs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrs geeft de bal voor. Jaschusch springt en kopt de bal. Kanter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kahrs kopt de bal weg. Klungelig pakt Saulep de bal. Peschl is nu in balbezit. Peschl schiet op doel. Kanter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - Fc Torso 5:1

82e minuut.
Mozina rent richting de bal. Mozina geeft de bal voor. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pommerenke met een sublieme pass. Luusepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozina met een sublieme pass. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu schiet op doel. Pörtgen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Kaktus 63%, Fc Torso 37%.
Eintracht Kaktus - Fc Torso 5:1