Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schnell-Hell Lorraine Kivikalm
433komphochII Tactiek kohuke
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 54.2
solid Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Lyons is nu in balbezit. Lyons passt de bal met de wreef. Jaanits rent richting de bal. Ventsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - Kivikalm 0:1

12e minuut.
Lyons speelt de bal door. Pessegueiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ventsel. Ventsel krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Flammer onderschept slim de pass. Mihklimäe is nu in balbezit. Met opzet legt Flammer zijn tegenspeler op de grond. Flammer krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Inworp. Flammer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domide met een sublieme pass. Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schnell-Hell Lorraine - Kivikalm 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schnell-Hell Lorraine 48%, Kivikalm 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schnell-Hell Lorraine - Kivikalm 1:1

50e minuut.
Flammer geeft een hoge lob. Mihklimäe kopt de bal weg. Flammer probeert naar een medespeler te passen. Domide rent richting de bal. Domide schiet op doel. Uustaal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Mihklimäe verovert de bal door een tackle van achteren. Mihklimäe geeft een hoge lob. Ventsel kopt de bal weg. Vaikla rent richting de bal. Vaikla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Paganini rent richting de bal. Paganini passt de bal met de wreef. Degrasiński onderschept slim de pass. Daar is Domide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lyons bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyons speelt de bal door. Jaanits is nu in balbezit. Jaanits schiet op doel. Wharehinga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - Kivikalm 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schnell-Hell Lorraine 48%, Kivikalm 52%.
Schnell-Hell Lorraine - Kivikalm 1:2