Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Conventos Pepinucho
Melo Tactiek pepinucho13
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 33
goed Schieten redelijk
matig Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Kudaka met een sublieme pass. Daar is Cienfuegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuegos geeft de bal voor. Grandi is nu in balbezit. Grandi draait met de bal, schiet en ... Devoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Parejas speelt de bal door. Toledo geeft een lange en hoge pass. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Pepinucho 1:0

16e minuut.
Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi onderschept slim de pass. Grandi haalt uit met een fantastische trap. Devoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Pepinucho 2:0

32e minuut.
Déus probeert de bal met de borst te controleren. Barbery verovert de bal door een tackle van achteren. Barbery probeert naar een medespeler te passen. Cienfuegos is nu in balbezit. Cienfuegos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kudaka passt de bal in één keer door. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos met een sublieme pass. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi schiet op doel. Devoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aqarapi probeert de bal met de borst te controleren. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aqarapi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Inworp. Kudaka met een snelle inworp. Martinovics heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuegos is nu in balbezit. Cienfuegos geeft de bal voor. Devoto bokst de bal weg. Carozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbery. Barbery krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kudaka verovert de bal door een tackle van achteren. Kudaka geeft een hoge lob. Grandi rent richting de bal. Grandi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Iznata is nu in balbezit. Kudaka verovert de bal door een tackle van achteren. Kudaka speelt de bal door. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Pepinucho 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Conventos 43%, Pepinucho 57%.
Club Atletico Conventos - Pepinucho 3:0

55e minuut.
Carozo probeert naar een medespeler te passen. Cienfuegos rent richting de bal. Cabrera rent richting de bal. Cienfuegos rent richting de bal. Cienfuegos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Barbery passt de bal zonder na te denken. de Condé bereikt de bal nog maar net als eerste. de Condé passt de bal zonder na te denken. Daar is Grandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Voisin verovert de bal door een tackle van achteren. Voisin geeft een hoge lob. Déus kan de bal niet met de borst controleren. Grandi rent richting de bal. Grandi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Afyonkarahisarlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreira onderschept slim de pass. Aqarapi speelt de bal door. García Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pescador draait met de bal, schiet en ... Reynaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Afyonkarahisarlılar is nu in balbezit. Barreira onderschept slim de pass. Barreira geeft de bal voor. Grandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Conventos 51%, Pepinucho 49%.
Club Atletico Conventos - Pepinucho 3:0