Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepinucho Club Atletico Conventos
pepinucho13 Tactiek Osolemio
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 49
adequate Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen good


12e minuut.
Voisin probeert de bal aan de voet te houden. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo probeert naar een medespeler te passen. Matthey bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthey haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Palicskó verovert de bal door een tackle van achteren. Palicskó geeft een hoge lob. Daar is Martinovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthey rent richting de bal. Matthey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert García Pescador de bal onder controle te krijgen. Afyonkarahisarlılar rent richting de bal. Polewczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polewczyk krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Voisin geeft de bal voor. Catari heeft problemen om de bal te vangen. Castaño rent richting de bal. Castaño haalt uit met een fantastische trap. Devoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Club Atletico Conventos 0:1

44e minuut.
Afyonkarahisarlılar passt de bal in één keer door. Voisin rent richting de bal. Voisin met een sublieme pass. Matthey is nu in balbezit. Matthey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 67%, Club Atletico Conventos 33%.
Pepinucho - Club Atletico Conventos 0:1

46e minuut.
Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin geeft een lange en hoge pass. Castaño kopt de bal weg. Matthey is nu in balbezit. Matthey haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Afyonkarahisarlılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera rent richting de bal. Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Voisin probeert naar een medespeler te passen. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo geeft een lange en hoge pass. Matthey is nu in balbezit. Matthey schiet op doel. Devoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castaño is nu in balbezit. Devoto bokst de bal weg. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Club Atletico Conventos 0:2

60e minuut.
Voisin passt de bal in één keer door. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo geeft de bal voor. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin passt de bal met de wreef. Burbano met een sublieme pass. Castaño rent richting de bal. Castaño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Devoto bokst de bal weg.

70e minuut.
Polewczyk kopt de bal weg. Osvaldo probeert de bal met de borst te controleren. Osvaldo speelt de bal door. Castaño is nu in balbezit. Castaño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Burbano speelt de bal door. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo geeft een hoge lob. Matthey heeft problemen om de bal te vangen. Matthey haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Wilkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burbano geeft een hoge lob. Catari rent richting de bal. Matthey verovert de bal door een tackle van achteren. Matthey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin rent richting de bal. Voisin geeft een hoge lob. Matthey bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Club Atletico Conventos 0:3

84e minuut.
Voisin is nu in balbezit. Voisin met een sublieme pass. Osvaldo speelt de bal door. Matthey bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Matthey is nu in balbezit. Catari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matthey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polewczyk komt bij de bal en schiet. Castaño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matthey rent richting de bal. Matthey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Club Atletico Conventos 0:4

89e minuut.
Burbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Burbano geeft de bal voor. Catari bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthey onderschept slim de pass. Matthey schiet op doel. Devoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 68%, Club Atletico Conventos 32%.
Pepinucho - Club Atletico Conventos 0:4