Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franco Cannabiense Nacional Río
todos atras Tactiek OK2012
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 41.3
poor Schieten excellent
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Franco geeft een hoge lob. Modernell rent richting de bal. Mathaux verovert de bal door een tackle van achteren. Mathaux draait met de bal, schiet en ... Kolberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Nacional Río 0:1

24e minuut.
Leśniczy heeft problemen om de bal te vangen. Kurilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurilko geeft een hoge lob. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Roszak trapt de bal weg van het doel. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Kolberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Nacional Río 0:2

36e minuut.
Welker passt de bal zonder na te denken. Gaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaeta onderschept slim de pass. Gaeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Nacional Río 0:3

39e minuut.
Mathaux geeft een hoge lob. Kolberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaeta rent richting de bal. Gaeta schiet op doel. Kolberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Hasenbichler met een harde bal richting middenveld. Boffin kopt de bal weg. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Nacional Río 0:4

41e minuut.
Gaeta is nu in balbezit. Gaeta passt de bal met de wreef. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Boffin probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Takvonyan komt het veld opgelopen. Hasenbichler met een harde bal richting middenveld. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta haalt uit met een fantastische trap. Kolberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 87%, Nacional Río 13%.
Franco Cannabiense - Nacional Río 0:4

59e minuut.
Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco probeert naar een medespeler te passen. Atik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux onderschept slim de pass. Mathaux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Leśniczy met een harde bal richting middenveld. Gaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberti verovert de bal door een tackle van achteren. Gaeta rent richting de bal. Gaeta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gaeta schiet op doel. Doeltrap. Kolberg trapt de bal weg van het doel. Gaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaeta draait met de bal, schiet en ... Kolberg bokst de bal weg.

66e minuut.
Udrea passt de bal in één keer door. Takvonyan probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez is nu in balbezit. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft de bal voor. Kolberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kolberg trapt de bal weg van het doel. Franco met een sublieme pass. Boffin heeft problemen om de bal te vangen. Gaeta rent richting de bal. Gaeta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Franco met een sublieme pass. Mathaux rent richting de bal. Franco rent richting de bal. Franco geeft een lange en hoge pass. Gaeta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Nacional Río 0:5

75e minuut.
Gaeta passt de bal met de wreef. Franco heeft problemen om de bal te vangen. Franco geeft de bal voor. Gaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaeta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rodríguez Monreal geeft de bal voor. Welker kopt de bal weg. Klungelig pakt Hasenbichler de bal. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Franco haalt uit met een fantastische trap. Kolberg probeert naar een medespeler te passen. Gaeta kopt de bal weg. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Nacional Río 0:6

89e minuut.
Mathaux is nu in balbezit. Mathaux passt de bal met de wreef. Gutiérrez geeft de bal voor. Gaeta springt en kopt de bal. Kolberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 82%, Nacional Río 18%.
Franco Cannabiense - Nacional Río 0:6