Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tricoplayeros Ceibal
T4312Repe Tactiek Test5212
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 45
good Schieten very good
average Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Fresco verovert de bal door een tackle van achteren. Fresco geeft een lange en hoge pass. Frutos is nu in balbezit. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Apardián de bal onder controle te krijgen. Barcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcena geeft een hoge lob. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Byczyński bokst de bal weg.

18e minuut.
Barcena speelt de bal door. Horák met een sublieme pass. Bohălţeanu is nu in balbezit. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. Byczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Crespo speelt de bal door. Ferro heeft problemen om de bal te vangen. Laens is nu in balbezit. Bentancour onderschept slim de pass. Bentancour draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Ceibal 0:1

27e minuut.
Crespo passt de bal zonder na te denken. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour passt de bal in één keer door. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu schiet op doel. Byczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Laens probeert de bal met de borst te controleren. Bentancour rent richting de bal. Laens maakt een afschuwelijke overtreding. Laens krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Korsar geeft de bal voor. Apardián rent richting de bal. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Ceibal 0:2

38e minuut.
Pedraza speelt de bal door. Carlini is nu in balbezit. Martic begaat een overtreding. Martic krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Crespo met een sublieme pass. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu geeft een lange en hoge pass. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 51%, Ceibal 49%.
tricoplayeros - Ceibal 0:2

50e minuut.
Repetto verovert de bal door een tackle van achteren. Repetto geeft een hoge lob. Horák geeft een lange en hoge pass. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour schiet op doel. Byczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Bentancour kopt de bal weg. Klungelig pakt Apardián de bal. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ... Byczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Ceibal 0:3

71e minuut.
Chilikov onderschept slim de pass. Chilikov geeft een lange en hoge pass. Daar is Laens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... Byczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ferro kopt de bal weg. Repetto heeft problemen om de bal te vangen. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Pedraza geeft een lange en hoge pass. Frutos bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutos geeft een lange en hoge pass. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Byczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 46%, Ceibal 54%.
tricoplayeros - Ceibal 0:3