Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceibal Club Atletico Conventos
Test5212 Tactiek Melo
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
45.5 gemiddelde waardering 39.2
zeer goed Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Horák probeert de bal aan de voet te houden. Berriolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horák. Horák krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Horák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toledo de bal. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Club Atletico Conventos 1:0

10e minuut.
Horák passt de bal met de wreef. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu passt de bal in één keer door. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Barcena geeft een lange en hoge pass. Cienfuegos rent richting de bal. Bohălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bohălţeanu geeft een lange en hoge pass. Bentancour springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Martic probeert naar een medespeler te passen. Bentancour speelt de bal door. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu schiet op doel. Crespo maakt een snoekduik en kopt de bal. Reynaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceibal 27%, Club Atletico Conventos 73%.
Ceibal - Club Atletico Conventos 1:0

55e minuut.
Martic geeft een lange en hoge pass. Cienfuegos kopt de bal weg. Barcena met een sublieme pass. Bentancour rent richting de bal. Bentancour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Korsar onderschept slim de pass. Grandi rent richting de bal. Irisarri begaat een overtreding. Grandi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kudaka komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cienfuegos passt de bal zonder na te denken. Carozo is nu in balbezit. Carozo passt de bal met de wreef. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Horák onderschept slim de pass. Horák geeft een hoge lob. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Barcena de bal onder controle te krijgen. Kudaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilikov begaat een overtreding. Chilikov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceibal 38%, Club Atletico Conventos 62%.
Ceibal - Club Atletico Conventos 1:0