Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tricoplayeros Franco Cannabiense
T4312Repe Tactiek todos atras
65% Balbezit 35%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 24.2
solid Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Planchón met een sublieme pass. Klungelig pakt Pedraza de bal. Pedraza met een sublieme pass. Sacía bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Laens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laens geeft een hoge lob. Valdez kopt de bal weg. Sacía rent richting de bal. Sacía haalt uit met een fantastische trap. Kolberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kurilko geeft de bal voor. Planchón met een sublieme pass. Daar is Reynolds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sacía rent richting de bal. Sacía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fresco speelt de bal door. Carlini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlini probeert naar een medespeler te passen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Carlini geeft de bal voor. Daar is Hasenbichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Kolberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Franco Cannabiense 1:0

31e minuut.
Planchón verovert de bal door een tackle van achteren. Fresco probeert naar een medespeler te passen. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacía verovert de bal door een tackle van achteren. Sacía schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Planchón geeft een lange en hoge pass. Reynolds heeft problemen om de bal te vangen. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ... Kolberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Franco Cannabiense 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 30%, Franco Cannabiense 70%.
tricoplayeros - Franco Cannabiense 2:0

47e minuut.
Laens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laens met een sublieme pass. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel. Kolberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Franco Cannabiense 3:0

54e minuut.
Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco passt de bal zonder na te denken. Hasenbichler rent richting de bal. Sacía onderschept slim de pass. Sacía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Leśniczy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez draait met de bal, schiet en ... Kolberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Franco Cannabiense 4:0

65e minuut.
Reynolds rent richting de bal. Reynolds met een sublieme pass. Carlini heeft problemen om de bal te vangen. Carlini geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Franco Cannabiense 5:0

78e minuut.
Reynolds is nu in balbezit. Fresco geeft een hoge lob. Modernell heeft problemen om de bal te vangen. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Franco Cannabiense 6:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Segovia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 27%, Franco Cannabiense 73%.
tricoplayeros - Franco Cannabiense 6:0