Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Conventos Franco Cannabiense
Melo Tactiek Fusiion
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 22.5
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Polewczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczyk geeft een lange en hoge pass. Grandi rent richting de bal. Grandi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Franco Cannabiense 1:0

9e minuut.
Boffin geeft de bal voor. Viruez kopt de bal weg. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi schiet op doel. Costas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Franco Cannabiense 2:0

16e minuut.
Grandi rent richting de bal. Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi verovert de bal door een tackle van achteren. Grandi schiet op doel. Costas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Franco Cannabiense 3:0

18e minuut.
Polewczyk met een sublieme pass. Grandi rent richting de bal. Polewczyk is nu in balbezit. Grandi rent richting de bal. Grandi haalt uit met een fantastische trap. Costas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kurilko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk geeft een hoge lob. Costas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grandi probeert de bal met de borst te controleren. Grandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Franco Cannabiense 4:0

23e minuut.
Hasenbichler speelt de bal door. Viruez rent richting de bal. Viruez haalt uit met een fantastische trap. Modernell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kudaka springt en kopt de bal. Costas bokst de bal weg. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Franco Cannabiense 5:0

28e minuut.
Inworp. Carozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boffin is nu in balbezit. Polewczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kurilko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carozo met de inworp. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bracciali probeert naar een medespeler te passen. Burbano geeft de bal voor. Grandi kopt de bal weg. Kudaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bracciali onderschept slim de pass. Bracciali geeft een lange en hoge pass. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi schiet op doel. Costas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Franco Cannabiense 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Conventos 35%, Franco Cannabiense 65%.
Club Atletico Conventos - Franco Cannabiense 6:0

50e minuut.
Carozo onderschept slim de pass. Carozo geeft een lange en hoge pass. Grandi is nu in balbezit. Grandi draait met de bal, schiet en ... Costas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Franco Cannabiense 7:0

51e minuut.
Boffin rent richting de bal. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk passt de bal met de wreef. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Franco Cannabiense 8:0

57e minuut.
Barreira neemt vlug de vrije trap. Polewczyk kopt de bal weg. Grandi is nu in balbezit. Grandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Franco Cannabiense 9:0

58e minuut.
Carozo heeft problemen om de bal te vangen. Carozo geeft een lange en hoge pass. Daar is Modernell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandi rent richting de bal. Grandi haalt uit met een fantastische trap. Costas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Guevara geeft de bal voor. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk passt de bal met de wreef. Grandi is nu in balbezit. Grandi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Grandi passt de bal in één keer door. Kurilko rent richting de bal. Kudaka verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk passt de bal in één keer door. Grandi is nu in balbezit. Grandi schiet op doel. Costas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - Franco Cannabiense 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Conventos 37%, Franco Cannabiense 63%.
Club Atletico Conventos - Franco Cannabiense 10:0