Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepinucho Ceibal
pepinucho13 Tactiek Test5212
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 45.7
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen matig
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic passt de bal zonder na te denken. Akata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iznata de bal. Akata geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Ceibal 0:1

11e minuut.
Aqarapi kopt de bal weg. García Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi geeft een hoge lob. Afyonkarahisarlılar springt en kopt de bal. Zvara bokst de bal weg.

14e minuut.
Akata geeft een hoge lob. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo passt de bal met de wreef. Bentancour rent richting de bal. Bentancour geeft een lange en hoge pass. Devoto bokst de bal weg.

23e minuut.
Bentancour rent richting de bal. Bentancour met een sublieme pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel. Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Ceibal 0:2

28e minuut.
Barcena geeft een hoge lob. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour passt de bal zonder na te denken. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. Devoto bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Horák neemt de hoekschop. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour haalt uit met een fantastische trap. Devoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Condé de bal onder controle te krijgen. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Ceibal 0:3

45e minuut.
Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap. Devoto probeert naar een medespeler te passen. Martic speelt de bal door. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 63%, Ceibal 37%.
Pepinucho - Ceibal 0:3

47e minuut.
Horák verovert de bal door een tackle van achteren. Horák probeert naar een medespeler te passen. Bentancour heeft problemen om de bal te vangen. Bentancour geeft een hoge lob. Crespo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bentancour rent richting de bal. Bentancour geeft de bal voor. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Akata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horák is nu in balbezit. Horák geeft een lange en hoge pass. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour schiet op doel. Devoto bokst de bal weg.

68e minuut.
Martinovics onderschept slim de pass. Iznata probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Déus de bal. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
García Pescador rent richting de bal. Chilikov onderschept slim de pass. Chilikov geeft een hoge lob. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Martinovics controleert de bal met de borst. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Devoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Ceibal 0:4

79e minuut.
Bentancour rent richting de bal. Bentancour geeft een hoge lob. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Martinovics de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Iznata bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznata passt de bal met de wreef. Bentancour speelt de bal door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Ceibal 0:5

83e minuut.
Bentancour is nu in balbezit. Bentancour geeft een hoge lob. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Ceibal 0:6

89e minuut.
Crespo onderschept slim de pass. Crespo speelt de bal door. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 65%, Ceibal 35%.
Pepinucho - Ceibal 0:6