Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceibal Pepinucho
Test5212 Tactiek pepinucho13
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 34.3
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Peppo trapt de bal weg van het doel. Gujdár rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilkins. Wilkins krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Cocei onderschept slim de pass. Cocei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gujdár de bal. Gujdár geeft een lange en hoge pass. Crespo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Pepinucho 1:0

8e minuut.
Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár passt de bal zonder na te denken. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Martinovics kopt de bal weg. Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei passt de bal in één keer door. Bentancour rent richting de bal. Bentancour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Afyonkarahisarlılar passt de bal met de wreef. Barcena geeft een lange en hoge pass. Víkingsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Catari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Irisarri de bal. Irisarri geeft een hoge lob. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Chilikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilikov geeft de bal voor. Inworp. Cabrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afyonkarahisarlılar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera speelt de bal door. Déus speelt de bal door. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Crespo onderschept slim de pass. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Cocei kopt de bal weg. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovics legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bentancour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bohălţeanu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Devoto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Pepinucho 2:0

37e minuut.
Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu geeft een lange en hoge pass. Cocei rent richting de bal. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Devoto met een sublieme pass. Cocei geeft een hoge lob. Bohălţeanu kopt de bal weg. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Irisarri verovert de bal door een tackle van achteren. Irisarri geeft de bal voor. Wilkins met een sublieme pass. Gujdár geeft de bal voor. Bentancour krijgt zijn hoofd ertegen. Devoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceibal 19%, Pepinucho 81%.
Ceibal - Pepinucho 2:0

47e minuut.
Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei geeft een lange en hoge pass. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour schiet op doel. Martinovics probeert de bal aan de voet te houden. Devoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap. Devoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Pepinucho 3:0

50e minuut.
Devoto probeert naar een medespeler te passen. Cocei kopt de bal weg. Crespo rent richting de bal. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cocei speelt de bal door. Akata rent richting de bal. Akata geeft een hoge lob. Crespo probeert de bal met de borst te controleren. Crespo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Afyonkarahisarlılar kopt de bal weg. Chilikov geeft een hoge lob. Bentancour kopt de bal weg. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gujdár geeft de bal voor. Bohălţeanu kopt de bal weg. Peppo probeert de bal aan de voet te houden. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
García Pescador rent richting de bal. Gujdár geeft de bal voor. Peppo rent richting de bal. Bentancour verovert de bal door een tackle van achteren. Bentancour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bentancour rent richting de bal. Martinovics rent richting de bal. Bentancour onderschept slim de pass. Bentancour draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu speelt de bal door. Crespo geeft een lange en hoge pass. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour haalt uit met een fantastische trap. Devoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Afyonkarahisarlılar rent richting de bal. Cocei onderschept slim de pass. Cocei met een sublieme pass. Gujdár geeft een hoge lob. Crespo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gujdár geeft een hoge lob. Crespo kopt de bal weg. Daar is Catari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gujdár is nu in balbezit. Gujdár geeft de bal voor. Martinovics heeft problemen om de bal te vangen. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Martinovics geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gujdár met de inworp. Cocei geeft de bal voor. Crespo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Gujdár verovert de bal door een tackle van achteren. Gujdár passt de bal met de wreef. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gujdár geeft een lange en hoge pass. Daar is Bohălţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu onderschept slim de pass. Bohălţeanu schiet op doel. Devoto bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Gujdár de bal. Gujdár passt de bal met de wreef. Bentancour rent richting de bal. Bentancour haalt uit met een fantastische trap. Peppo probeert de bal aan de voet te houden. Devoto bokst de bal weg.

81e minuut.
Wilkins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bohălţeanu met een snelle inworp. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Devoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Martinovics de bal. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Devoto bokst de bal weg.

86e minuut.
Bentancour kopt de bal weg. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo passt de bal in één keer door. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceibal 21%, Pepinucho 79%.
Ceibal - Pepinucho 3:0