Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tricoplayeros Nacional Río
T4312Repe Tactiek OK2012
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten solid
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


24e minuut.
Villanueva geeft een hoge lob. Gaeta heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fresco. Fresco krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Franco kopt de bal weg. Apardián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Nacional Río 0:1

35e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco rent richting de bal. Gaeta rent richting de bal. Gaeta haalt uit met een fantastische trap. Byczyński bokst de bal weg.

45e minuut.
Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fresco rent richting de bal. Fresco passt de bal in één keer door. Sacía heeft problemen om de bal te vangen. Sacía haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 47%, Nacional Río 53%.
tricoplayeros - Nacional Río 0:1

50e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Fresco speelt de bal door. Sacía rent richting de bal. Sacía haalt uit met een fantastische trap. Aprili probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal zonder na te denken. Gaeta rent richting de bal. Gaeta schiet op doel. Byczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Nacional Río 0:2

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berriolo neemt de hoekschop. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Gaeta rent richting de bal. Gaeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fresco heeft problemen om de bal te vangen. Fresco geeft een lange en hoge pass. Pastrana heeft problemen om de bal te vangen. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap. Aprili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Fresco haalt uit met een fantastische trap. Bernardi probeert de bal aan de voet te houden. Carlini kopt de bal weg. Sacía is nu in balbezit. Sacía draait met de bal, schiet en ... Aprili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roth rent richting de bal. Roth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Planchón speelt de bal door. Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal in één keer door. Gaeta rent richting de bal. Gaeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Segovia komt het veld opgelopen. Berriolo met de inworp. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Franco maakt een snoekduik en kopt de bal. Byczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaeta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Nacional Río 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 36%, Nacional Río 64%.
tricoplayeros - Nacional Río 0:3