Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepinucho Franco Cannabiense
pepinucho13 Tactiek todos atras
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 24.5
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Atik verovert de bal door een tackle van achteren. Atik passt de bal zonder na te denken. Boffin heeft problemen om de bal te vangen. Víkingsson rent richting de bal. Víkingsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Franco Cannabiense 1:0

18e minuut.
Roszak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reynolds is nu in balbezit. García Pescador onderschept slim de pass. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Iznata onderschept slim de pass. Iznata passt de bal zonder na te denken. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi rent richting de bal. Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Kolberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Iznata rent richting de bal. Welker onderschept slim de pass. Aqarapi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aqarapi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iznata met de inworp. Déus bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin onderschept slim de pass. Boffin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
de Condé heeft problemen om de bal te vangen. Catari is nu in balbezit. Catari met een sublieme pass. García Pescador is nu in balbezit. García Pescador geeft een lange en hoge pass. Kolberg bokst de bal weg. Víkingsson rent richting de bal. Víkingsson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Franco Cannabiense 2:0

41e minuut.
Víkingsson schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Kolberg met een harde bal richting middenveld. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 25%, Franco Cannabiense 75%.
Pepinucho - Franco Cannabiense 2:0

56e minuut.
Chivatá met een sublieme pass. Klungelig pakt Boffin de bal. García Pescador is nu in balbezit. García Pescador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Franco Cannabiense 3:0

65e minuut.
Roszak kopt de bal weg. Atik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi verovert de bal door een tackle van achteren. Aqarapi geeft de bal voor. Kolberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Víkingsson de bal. García Pescador is nu in balbezit. García Pescador haalt uit met een fantastische trap. Kolberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 26%, Franco Cannabiense 74%.
Pepinucho - Franco Cannabiense 3:0