Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franco Cannabiense Pepinucho
todos atras Tactiek pepinucho13
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 35.9
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


15e minuut.
Reynolds met de inworp. Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić geeft de bal voor. Cartagena rent richting de bal. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chivatá met de inworp. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi geeft een hoge lob. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Pepinucho 0:1

22e minuut.
Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi verovert de bal door een tackle van achteren. Aqarapi geeft de bal voor. Cartagena heeft problemen om de bal te vangen. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Pepinucho 0:2

25e minuut.
Boffin passt de bal zonder na te denken. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurilko speelt de bal door. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Costas bokst de bal weg. Cartagena krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Pepinucho 0:3

28e minuut.
Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Aqarapi geeft de bal voor. Leśniczy heeft problemen om de bal te vangen. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Leśniczy trapt de bal weg. Reynolds kopt de bal weg. Atik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena onderschept slim de pass. Cartagena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cartagena speelt de bal door. Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arsić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aqarapi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Costas trapt de bal weg van het doel. Reynolds rent richting de bal. Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aqarapi met een sublieme pass. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roberti krijgt een gele kaart. Cartagena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cartagena zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Pepinucho 0:4

37e minuut.
Leśniczy met een harde bal richting middenveld. Daar is Arsić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rottondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Catari is nu in balbezit. Catari geeft een hoge lob. Cartagena rent richting de bal. Arsić rent richting de bal. Arsić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kurilko passt de bal met de wreef. Leśniczy met een sublieme pass. Rottondo is nu in balbezit. Aqarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqarapi haalt uit met een fantastische trap. Costas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Pepinucho 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 76%, Pepinucho 24%.
Franco Cannabiense - Pepinucho 0:5

47e minuut.
Krochmal rent richting de bal. Krochmal geeft een hoge lob. Cartagena kopt de bal weg. Arsić is nu in balbezit. Arsić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Martinovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovics passt de bal in één keer door. Catari bereikt de bal nog maar net als eerste. Catari geeft een lange en hoge pass. Cartagena maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Aqarapi rent richting de bal. Rottondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aqarapi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aqarapi met een snel genomen vrije trap. Daar is Arsić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsić draait met de bal, schiet en ... Costas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Pepinucho 0:6

54e minuut.
Martinovics geeft een hoge lob. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roberti. Cartagena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aqarapi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Boffin is nu in balbezit. Boffin passt de bal zonder na te denken. Rottondo probeert de bal aan de voet te houden. Arsić is nu in balbezit. Arsić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aqarapi probeert de bal aan de voet te houden. Aqarapi geeft een lange en hoge pass. Leśniczy heeft problemen om de bal te vangen. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Rottondo rent richting de bal. Rottondo met een sublieme pass. Arsić rent richting de bal. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Pepinucho 0:7

66e minuut.
Daar is Chivatá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberti verovert de bal door een tackle van achteren. Chivatá verovert de bal door een tackle van achteren. Chivatá geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Pepinucho 0:8

67e minuut.
Roberti passt de bal met de wreef. Reynolds rent richting de bal. Arsić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arsić krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Costas trapt de bal weg van het doel. Kurilko heeft problemen om de bal te vangen. Cartagena rent richting de bal. Cartagena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Pepinucho 0:9

78e minuut.
Chivatá geeft een lange en hoge pass. Atik heeft problemen om de bal te vangen. Rottondo is nu in balbezit. Cartagena rent richting de bal. Cartagena schiet op doel. Costas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Arsić is nu in balbezit. Arsić geeft een lange en hoge pass. Boffin probeert de bal met de borst te controleren. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Rottondo heeft problemen om de bal te vangen. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi passt de bal zonder na te denken. Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 77%, Pepinucho 23%.
Franco Cannabiense - Pepinucho 0:9