Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceibal Nacional Río
Test5212 Tactiek OK2012
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
51.1 gemiddelde waardering 43.7
very good Schieten solid
good Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Rodríguez Monreal passt de bal in één keer door. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu passt de bal met de wreef. Cocei geeft een hoge lob. Crespo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bentancour is nu in balbezit. Bentancour speelt de bal door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel. Bohălţeanu probeert de bal aan de voet te houden. Aprili bokst de bal weg.

26e minuut.
Korsar geeft een hoge lob. Bohălţeanu rent richting de bal. Gujdár is nu in balbezit. Gujdár geeft een lange en hoge pass. Bentancour krijgt zijn hoofd ertegen. Aprili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo passt de bal in één keer door. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour haalt uit met een fantastische trap. Aprili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Nacional Río 1:0

33e minuut.
Cocei rent richting de bal. Cocei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bentancour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bentancour geeft een hoge lob. Gujdár krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Aprili trapt de bal weg van het doel. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal met de wreef. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gujdár is nu in balbezit. Gujdár geeft een lange en hoge pass. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Nacional Río 2:0

43e minuut.
Franco met een sublieme pass. Mathaux rent richting de bal. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chilikov de bal onder controle te krijgen. Korsar verovert de bal door een tackle van achteren. Zvara bokst de bal weg. Berriolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Nacional Río 2:1

43e minuut.
Bohălţeanu rent richting de bal. Mathaux begaat een overtreding. Bohălţeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barcena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour geeft een lange en hoge pass. Bohălţeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceibal 29%, Nacional Río 71%.
Ceibal - Nacional Río 2:1

46e minuut.
Gaeta komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Akata met een snelle inworp. Franco rent richting de bal. Franco geeft de bal voor. Gaeta rent richting de bal. Gaeta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Franco passt de bal zonder na te denken. Bentancour rent richting de bal. Bentancour passt de bal met de wreef. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Aprili met een harde bal richting middenveld. Gujdár geeft een hoge lob. Magno rent richting de bal. Bohălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Akata met een sublieme pass. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Monreal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez Monreal krijgt een gele kaart. Bohălţeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cocei met een snel genomen vrije trap. Crespo springt en kopt de bal. Aprili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Nacional Río 3:1

73e minuut.
Magno onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bohălţeanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gujdár geeft de bal voor. Bentancour springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pastrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastrana geeft een lange en hoge pass. Korsar kopt de bal weg. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cocei geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bentancour de bal. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Cocei verovert de bal door een tackle van achteren. Cocei passt de bal zonder na te denken. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceibal 33%, Nacional Río 67%.
Ceibal - Nacional Río 3:1