Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Conventos tricoplayeros
Melo Tactiek T4312Repe
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 37.4
solid Schieten adequate
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Sacía passt de bal met de wreef. Roth rent richting de bal. Toledo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Toledo krijgt een gele kaart. Roth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carlini komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Burbano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carlini is nu in balbezit. Burbano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burbano krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Planchón rent richting de bal. Inworp. Burbano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudaka is nu in balbezit. Kudaka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Repetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi onderschept slim de pass. Pedraza begaat een overtreding. Grandi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Grandi kan niet meer verder spelen. Ribas komt het veld opgelopen. Kudaka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laens kopt de bal weg. Klungelig pakt Burbano de bal. Burbano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Carozo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fresco. Carozo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kudaka met een snel genomen vrije trap. Laens kopt de bal weg. Ribas is nu in balbezit. Ribas draait met de bal, schiet en ... Byczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Burbano verovert de bal door een tackle van achteren. Burbano geeft een hoge lob. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - tricoplayeros 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Conventos 43%, tricoplayeros 57%.
Club Atletico Conventos - tricoplayeros 1:0

46e minuut.
Sacía bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Planchón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Planchón krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Barreira geeft een hoge lob. Inworp. Fresco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sacía is nu in balbezit. Sacía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Toledo probeert naar een medespeler te passen. Carozo met een sublieme pass. Ribas is nu in balbezit. Ribas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - tricoplayeros 2:0

62e minuut.
Sacía raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vaz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Alcántar geeft de bal voor. Inworp. Fresco met een snelle inworp. Vaz controleert de bal met de borst. Vaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Laens neemt vlug de vrije trap. Vaz kopt de bal weg. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap. Guevara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ribas passt de bal in één keer door. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas rent richting de bal. Ribas draait met de bal, schiet en ... Byczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - tricoplayeros 3:0

86e minuut.
Segovia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Conventos 55%, tricoplayeros 45%.
Club Atletico Conventos - tricoplayeros 3:0