Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional Río Club Atletico Conventos
OK2012 Tactiek Melo
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 41
very good Schieten average
average Passen adequate
average Verdedigen good


1e minuut.
Pastrana geeft een lange en hoge pass. Gaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaeta met een sublieme pass. Hofkens heeft problemen om de bal te vangen. Hofkens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Voisin is nu in balbezit. Voisin geeft een hoge lob. Toledo kopt de bal weg. Gaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaeta draait met de bal, schiet en ... Reynaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Berriolo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Voisin de bal onder controle te krijgen. Hofkens rent richting de bal. Hofkens schiet op doel. Reynaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Río - Club Atletico Conventos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Río 54%, Club Atletico Conventos 46%.
Nacional Río - Club Atletico Conventos 1:0

46e minuut.
Hofkens verovert de bal door een tackle van achteren. Hofkens geeft de bal voor. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta haalt uit met een fantastische trap. Reynaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Río - Club Atletico Conventos 2:0

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Burbano de bal onder controle te krijgen. Berriolo is nu in balbezit. Toledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toledo krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Magno geeft een hoge lob. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens speelt de bal door. Gaeta rent richting de bal. Gaeta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Río - Club Atletico Conventos 3:0

79e minuut.
Inworp. Franco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Río 40%, Club Atletico Conventos 60%.
Nacional Río - Club Atletico Conventos 3:0