Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franco Cannabiense Ceibal
todos atras Tactiek Test5212
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Cocei geeft de bal voor. Klungelig pakt Hasenbichler de bal. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour draait met de bal, schiet en ... Kolberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Ceibal 0:1

7e minuut.
Doeltrap. Kolberg trapt de bal weg van het doel. Gujdár geeft een hoge lob. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Atik geeft een lange en hoge pass. Cocei kopt de bal weg. Bohălţeanu speelt de bal door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Kolberg bokst de bal weg.

12e minuut.
Gujdár geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kurilko de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gujdár geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bentancour maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Ceibal 0:2

17e minuut.
Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei speelt de bal door. Roszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo onderschept slim de pass. Crespo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Crespo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bohălţeanu de bal. Roberti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bohălţeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gujdár neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Irisarri passt de bal met de wreef. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár probeert naar een medespeler te passen. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu draait met de bal, schiet en ... Kolberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leśniczy is nu in balbezit. Bohălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bohălţeanu geeft een hoge lob. Bentancour is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Ceibal 0:3

28e minuut.
Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds is nu in balbezit. Cocei verovert de bal door een tackle van achteren. Cocei geeft de bal voor. Bohălţeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Kolberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocei met de inworp. Bentancour is nu in balbezit. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Kolberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Gujdár is nu in balbezit. Gujdár geeft een hoge lob. Daar is Roszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Ceibal 0:4

35e minuut.
Atik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reynolds is nu in balbezit. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... Kolberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Ceibal 0:5

37e minuut.
Akata geeft de bal voor. Klungelig pakt Leśniczy de bal. Crespo is nu in balbezit. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bentancour geeft de bal voor. Bohălţeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo schiet op doel. Kolberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Ceibal 0:6

42e minuut.
Cocei rent richting de bal. Cocei speelt de bal door. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. Kolberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bentancour geeft een lange en hoge pass. Kolberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Leśniczy trapt de bal weg van het doel. Bentancour kopt de bal weg. Roszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Gujdár met een sublieme pass. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Modernell is nu in balbezit. Bentancour verovert de bal door een tackle van achteren. Bentancour geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Gujdár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gujdár geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leśniczy de bal. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Ceibal 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 89%, Ceibal 11%.
Franco Cannabiense - Ceibal 0:7

52e minuut.
Doeltrap. Kolberg trapt de bal weg. Reynolds heeft problemen om de bal te vangen. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Kolberg met een harde bal richting middenveld. Bentancour rent richting de bal. Bentancour schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo draait met de bal, schiet en ... Kolberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kurilko geeft een hoge lob. Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei geeft een lange en hoge pass. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Ceibal 0:8

63e minuut.
Bohălţeanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Roszak de bal. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. Kolberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Ceibal 0:9

66e minuut.
Roberti onderschept slim de pass. Rottondo rent richting de bal. Rottondo met een sublieme pass. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bohălţeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cocei rent richting de bal. Cocei geeft de bal voor. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Ceibal 0:10

76e minuut.
Korsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Gujdár de bal onder controle te krijgen. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rottondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour verovert de bal door een tackle van achteren. Bentancour passt de bal in één keer door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... Kolberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Welker geeft een hoge lob. Modernell heeft problemen om de bal te vangen. Reynolds rent richting de bal. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franco Cannabiense - Ceibal 0:11

84e minuut.
Cocei met een snelle inworp. Bohălţeanu is nu in balbezit. Kurilko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurilko krijgt een gele kaart. Bohălţeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bohălţeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Kolberg trapt de bal weg. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour onderschept slim de pass. Bentancour schiet op doel. Kolberg bokst de bal weg.

87e minuut.
Cocei is nu in balbezit. Akata rent richting de bal. Cocei is nu in balbezit. Cocei geeft een hoge lob. Crespo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franco Cannabiense 88%, Ceibal 12%.
Franco Cannabiense - Ceibal 0:11