Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceibal Franco Cannabiense
Test5212 Tactiek todos atras
59% Balbezit 41%
10% Spel op eigen helft 90%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 20
excellent Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rottondo is nu in balbezit. Bohălţeanu onderschept slim de pass. Bohălţeanu passt de bal zonder na te denken. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 1:0

3e minuut.
Cocei rent richting de bal. Cocei geeft de bal voor. Leśniczy kopt de bal weg. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hasenbichler de bal onder controle te krijgen. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Rottondo rent richting de bal. Gujdár verovert de bal door een tackle van achteren. Gujdár met een sublieme pass. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bohălţeanu onderschept slim de pass. Bohălţeanu met een sublieme pass. Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft een hoge lob. Perner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 2:0

10e minuut.
Atik rent richting de bal. Cocei onderschept slim de pass. Cocei probeert naar een medespeler te passen. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Hasenbichler trapt de bal weg. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 3:0

13e minuut.
Irisarri probeert naar een medespeler te passen. Barcena probeert naar een medespeler te passen. Korsar speelt de bal door. Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei geeft een lange en hoge pass. Perner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Crespo de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 4:0

14e minuut.
Atik probeert naar een medespeler te passen. Crespo rent richting de bal. Crespo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bentancour de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ... Perner bokst de bal weg.

15e minuut.
Hasenbichler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocei met de inworp. Bentancour geeft een hoge lob. Bohălţeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 5:0

16e minuut.
Cocei met een snelle inworp. Bentancour rent richting de bal. Modernell rent richting de bal. Bentancour verovert de bal door een tackle van achteren. Bentancour geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 6:0

17e minuut.
Rottondo speelt de bal door. Roberti heeft problemen om de bal te vangen. Bohălţeanu onderschept slim de pass. Bohălţeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 7:0

19e minuut.
Gujdár rent richting de bal. Gujdár geeft de bal voor. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Roszak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gujdár met de inworp. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 8:0

28e minuut.
Chilikov heeft problemen om de bal te vangen. Chilikov geeft de bal voor. Daar is Kurilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Crespo schiet op doel. Doeltrap. Perner trapt de bal weg. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 9:0

40e minuut.
Bentancour onderschept slim de pass. Bentancour geeft een lange en hoge pass. Gujdár rent richting de bal. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Akata is nu in balbezit. Akata geeft de bal voor. Modernell kopt de bal weg. Bentancour rent richting de bal. Bentancour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Barcena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcena passt de bal met de wreef. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár geeft een lange en hoge pass. Bentancour kopt de bal weg. Perner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu draait met de bal, schiet en ... Perner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceibal 10%, Franco Cannabiense 90%.
Ceibal - Franco Cannabiense 9:0

48e minuut.
Bohălţeanu met een snelle inworp. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Napp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crespo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crespo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gujdár rent richting de bal. Gujdár geeft een hoge lob. Perner met een sublieme pass. Klungelig pakt Bohălţeanu de bal. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Perner met een harde bal richting middenveld. Bentancour kopt de bal weg. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cocei geeft een hoge lob. Doeltrap. Roszak trapt de bal weg. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Perner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bohălţeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roberti probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bohălţeanu neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Barcena rent richting de bal. Barcena geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Atik de bal. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 10:0

66e minuut.
Akata rent richting de bal. Cocei geeft een lange en hoge pass. Perner probeert naar een medespeler te passen. Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 11:0

70e minuut.
Roszak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gujdár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 12:0

72e minuut.
Modernell is nu in balbezit. Gujdár verovert de bal door een tackle van achteren. Gujdár geeft een lange en hoge pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Perner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 13:0

80e minuut.
Bohălţeanu geeft een hoge lob. Doeltrap. Perner trapt de bal weg van het doel. Bentancour rent richting de bal. Bentancour haalt uit met een fantastische trap. Perner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 14:0

81e minuut.
Bohălţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Bohălţeanu geeft de bal voor. Rottondo probeert de bal met de borst te controleren. Gujdár onderschept slim de pass. Gujdár geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Modernell is nu in balbezit. Modernell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Reynolds de bal. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - Franco Cannabiense 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceibal 10%, Franco Cannabiense 90%.
Ceibal - Franco Cannabiense 15:0