Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tricoplayeros Pepinucho
T4312Repe Tactiek pepinucho13
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 34.4
adequate Schieten average
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


7e minuut.
Planchón met een sublieme pass. García Pescador is nu in balbezit. García Pescador probeert naar een medespeler te passen. Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi schiet op doel. Byczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Aqarapi is nu in balbezit. Planchón verovert de bal door een tackle van achteren. Planchón met een sublieme pass. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. de Condé heeft problemen om de bal te vangen. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth haalt uit met een fantastische trap. Devoto bokst de bal weg. Catari verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aqarapi is nu in balbezit. Aqarapi passt de bal met de wreef. Apardián bereikt de bal nog maar net als eerste. Víkingsson verovert de bal door een tackle van achteren. Víkingsson haalt uit met een fantastische trap. Byczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Déus verovert de bal door een tackle van achteren. Planchón onderschept slim de pass. Planchón geeft een lange en hoge pass. Carlini rent richting de bal. Carlini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Planchón is nu in balbezit. Planchón probeert naar een medespeler te passen. Fresco rent richting de bal. Fresco geeft een hoge lob. Lara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 45%, Pepinucho 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tricoplayeros - Pepinucho 0:0

73e minuut.
García Pescador probeert de bal aan de voet te houden. Laens geeft de bal voor. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Devoto trapt de bal weg van het doel. Carlini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Roth is nu in balbezit. Peppo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roth raakt geblesseerd tijdens het duel. Fresco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Déus rent richting de bal. Carlini verovert de bal door een tackle van achteren. Carlini geeft een hoge lob. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Pepinucho 1:0

88e minuut.
Segovia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 32%, Pepinucho 68%.
tricoplayeros - Pepinucho 1:0