Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepinucho tricoplayeros
pepinucho13 Tactiek T4312Repe
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 36.7
adequate Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen average


7e minuut.
Déus bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth onderschept slim de pass. Roth passt de bal zonder na te denken. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Déus bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlini onderschept slim de pass. Carlini geeft een hoge lob. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Pedraza rent richting de bal. García Pescador tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedraza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laens met een snel genomen vrije trap. Roth kopt de bal weg. Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Martinovics geeft een lange en hoge pass. Daar is Laens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Pescador begaat een overtreding. García Pescador krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Fresco passt de bal met de wreef. Martinovics is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Lara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Planchón kopt de bal weg. Daar is Déus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fresco met een sublieme pass. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... Devoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera begaat een overtreding. Fresco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Repetto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carlini met een sublieme pass. Roth rent richting de bal. Roth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wilkins rent richting de bal. Carlini verovert de bal door een tackle van achteren. Carlini geeft een hoge lob. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 72%, tricoplayeros 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pepinucho - tricoplayeros 0:0

58e minuut.
Víkingsson verovert de bal door een tackle van achteren. Afyonkarahisarlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Víkingsson rent richting de bal. Afyonkarahisarlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Afyonkarahisarlılar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Fresco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Planchón bereikt de bal nog maar net als eerste. Planchón passt de bal met de wreef. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Peppo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara passt de bal zonder na te denken. Roth rent richting de bal. Roth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Carlini is nu in balbezit. Carlini passt de bal zonder na te denken. Lara rent richting de bal. Roth rent richting de bal. Roth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Segovia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 55%, tricoplayeros 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pepinucho - tricoplayeros 0:0