Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Heusden-Voort Tempelierenhof V.V.
Monte Titano Tactiek Carefull Play 19
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 40.3
adequate Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
De Gruyter probeert naar een medespeler te passen. Van de Meulen is nu in balbezit. Van de Meulen speelt de bal door. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Verjans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Tempelierenhof V.V. 0:1

6e minuut.
Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave passt de bal met de wreef. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke schiet op doel. Van Hoof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Heusden-Voort - Tempelierenhof V.V. 1:1

13e minuut.
Niţu geeft een hoge lob. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Decraene zijn tegenspeler op de grond. Decraene is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Cazenave is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cazenave met een snel genomen vrije trap. Inworp. Van Goethem met de inworp. Deffke is nu in balbezit. Deffke schiet op doel. Van Hoof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Claesen trapt de bal weg van het doel. Inworp. De Gruyter met de inworp. Van de Meulen geeft de bal voor. Claesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Delaney is nu in balbezit. Verjans begaat een overtreding. Delaney is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delaney zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Goemaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deffke rent richting de bal. Deffke schiet op doel. Van Hoof bokst de bal weg. Klungelig pakt Van Wassenhove de bal. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave draait met de bal, schiet en ... Van Hoof bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brackenier zal de hoekschop nemen. Deffke krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Brackenier met de inworp. Cazenave heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave passt de bal zonder na te denken. Deffke heeft problemen om de bal te vangen. Deffke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 46%, Tempelierenhof V.V. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Heusden-Voort - Tempelierenhof V.V. 1:1

65e minuut.
Daar is Serwy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu is nu in balbezit. Verjans onderschept slim de pass. Verjans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bocquet komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cazenave is nu in balbezit. Deffke rent richting de bal. Van Wassenhove begaat een overtreding. Deffke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cazenave neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Van Goethem bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Deffke de bal. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Bocquet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
De Gruyter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gruyter geeft een hoge lob. Verjans rent richting de bal. Verjans haalt uit met een fantastische trap. Luzhny probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durinck geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Herpoel kopt de bal weg. Claesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 58%, Tempelierenhof V.V. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Heusden-Voort - Tempelierenhof V.V. 1:1