Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Victoria Bahia Real Portuguesa FC
At. Madrid Tactiek RPFC-5-4-1(INV)
37% Balbezit 63%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
33 gemiddelde waardering 46
matig Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


19e minuut.
Ruscigno probeert naar een medespeler te passen. Naumavičius is nu in balbezit. Naumavičius probeert naar een medespeler te passen. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Naumavičius is nu in balbezit. Naumavičius speelt de bal door. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Becerra bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gamboa komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Cubas rent richting de bal. Cubas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bottini de bal. Zuffellato met een sublieme pass. Achtner geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Anderson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. de Maesschalck komt het veld opgelopen. Galleno komt het veld opgelopen. Rabanaque komt het veld opgelopen. Dombosco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Victoria Bahia 56%, Real Portuguesa FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Victoria Bahia - Real Portuguesa FC 0:0

50e minuut.
Galleno onderschept slim de pass. Galleno geeft een lange en hoge pass. Naumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumavičius geeft een lange en hoge pass. Dombosco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Victoria Bahia - Real Portuguesa FC 0:1

56e minuut.
Zuffellato rent richting de bal. Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Dombosco onderschept slim de pass. Dombosco schiet op doel. Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Gamboa met een sublieme pass. Zuffellato speelt de bal door. Naumavičius is nu in balbezit. Naumavičius geeft een hoge lob. Dombosco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zuffellato controleert de bal met de borst. Zuffellato met een sublieme pass. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco draait met de bal, schiet en ... Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Victoria Bahia - Real Portuguesa FC 0:2

82e minuut.
Daar is Ayala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuffellato met een sublieme pass. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco haalt uit met een fantastische trap. Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Victoria Bahia - Real Portuguesa FC 0:3

86e minuut.
Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato passt de bal met de wreef. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco schiet op doel. Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Victoria Bahia - Real Portuguesa FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Victoria Bahia 64%, Real Portuguesa FC 36%.
FC.Victoria Bahia - Real Portuguesa FC 0:4