Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saurios de Caracas FC Atlético Guácimos F.C
Renacer Tactiek Edivise
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
6 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.7 gemiddelde waardering 26.9
average Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Vargha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Błaszczyk met de inworp. Nhật Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Huy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Starukhin geeft een hoge lob. Vandeurzen is nu in balbezit. Vandeurzen geeft een hoge lob. Medialdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vandeurzen passt de bal zonder na te denken. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla geeft de bal voor. Gheţea is nu in balbezit. Gheţea passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Preda passt de bal zonder na te denken. Błaszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preda is nu in balbezit. Błaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saurios de Caracas FC 44%, Atlético Guácimos F.C 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saurios de Caracas FC - Atlético Guácimos F.C 0:0

46e minuut.
Ćwiek komt het veld opgelopen. French komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszczyk geeft een lange en hoge pass. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Preda met een sublieme pass. Nhật Huy rent richting de bal. Bədirxanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bədirxanov krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Błaszczyk geeft de bal voor. Ćwiek kopt de bal weg. Medialdea is nu in balbezit. Medialdea draait met de bal, schiet en ... Vargha heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Błaszczyk geeft de bal voor. Starukhin is nu in balbezit. Starukhin geeft een hoge lob. Seta rent richting de bal. Seta geeft een hoge lob. Żelazowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saurios de Caracas FC 23%, Atlético Guácimos F.C 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saurios de Caracas FC - Atlético Guácimos F.C 0:0