Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
castañedag Heroes de Falcon FC
Piedra Filosofal Tactiek Heroes...
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 35.4
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Tavares geeft de bal voor. Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Heroes de Falcon FC 1:0

7e minuut.
Ricaurte geeft een lange en hoge pass. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni passt de bal zonder na te denken. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni heeft problemen om de bal te vangen. Ranzoni speelt de bal door. McIntosh geeft de bal voor. Tavares springt en kopt de bal. Filisiński bokst de bal weg.

16e minuut.
Pozo passt de bal met de wreef. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tavares de bal. Tavares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa met een sublieme pass. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tavares de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gamboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni draait met de bal, schiet en ... Filisiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Von Thielmann de bal. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zanabria de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Heroes de Falcon FC 2:0

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zanabria met een harde bal richting middenveld. Ranzoni speelt de bal door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Heroes de Falcon FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 34%, Heroes de Falcon FC 66%.
castañedag - Heroes de Falcon FC 3:0

46e minuut.
McIntosh heeft problemen om de bal te vangen. McIntosh passt de bal met de wreef. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zanabria de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ohse geeft de bal voor. Tavares is nu in balbezit. Zanabria rent richting de bal. Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares draait met de bal, schiet en ... Filisiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Heroes de Falcon FC 4:0

62e minuut.
Ranzoni passt de bal met de wreef. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanabria is nu in balbezit. Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Dolguetta komt het veld opgelopen. Ranzoni met de inworp. McIntosh rent richting de bal. McIntosh passt de bal zonder na te denken. Ranzoni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ranzoni geeft een lange en hoge pass. Zanabria controleert de bal met de borst. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel. Filisiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Heroes de Falcon FC 5:0

79e minuut.
Figueira rent richting de bal. Figueira geeft de bal voor. Zanabria kopt de bal weg. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Heroes de Falcon FC 6:0

85e minuut.
Notaroberto met de inworp. Manrique is nu in balbezit. McIntosh maakt een afschuwelijke overtreding. Manrique wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 26%, Heroes de Falcon FC 74%.
castañedag - Heroes de Falcon FC 6:0