Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Guácimos F.C Real Portuguesa FC
Edivise Tactiek RPFC-5-3-2-A
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 39.7
weak Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Ruscigno passt de bal in één keer door. Zuffellato probeert naar een medespeler te passen. Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:1

5e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner onderschept slim de pass. Achtner geeft de bal voor. Kopča springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Achtner probeert naar een medespeler te passen. Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft de bal voor. Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Schillace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal met de wreef. Kopča rent richting de bal. Kopča haalt uit met een fantastische trap. Fierbânţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Duy Cường is nu in balbezit. Ruscigno onderschept slim de pass. Ruscigno geeft een hoge lob. Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča haalt uit met een fantastische trap. Fierbânţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ruscigno geeft een hoge lob. Kopča is nu in balbezit. Kopča geeft een hoge lob. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner schiet op doel. Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Preda probeert naar een medespeler te passen. Zuffellato geeft een hoge lob. Anderson kopt de bal weg. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Fierbânţeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Zuffellato geeft een hoge lob. Anderson kopt de bal weg. Daar is Kopča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopča schiet op doel. Fierbânţeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:2

29e minuut.
Klungelig pakt Elie de bal. Anderson rent richting de bal. Urbaneja is nu in balbezit. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zuffellato geeft een hoge lob. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Zuffellato kopt de bal weg. Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal met de wreef. Kopča is nu in balbezit. Kopča haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Guácimos F.C 76%, Real Portuguesa FC 24%.
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:3

51e minuut.
Zuffellato rent richting de bal. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato onderschept slim de pass. Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Kopča springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Daar is Schillace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopča rent richting de bal. Kopča draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:4

64e minuut.
Elie geeft een hoge lob. Inworp. Achtner met een snelle inworp. Ruscigno is nu in balbezit. Ruscigno geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Schillace geeft de bal voor. Almarza is nu in balbezit. Almarza geeft de bal voor. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Galleno rent richting de bal. Galleno geeft een hoge lob. Achtner heeft problemen om de bal te vangen. Ruscigno is nu in balbezit. Ruscigno passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Ruscigno kopt de bal weg. Achtner is nu in balbezit. Achtner geeft een lange en hoge pass. Fierbânţeanu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ruscigno speelt de bal door. Zuffellato met een sublieme pass. Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča schiet op doel. Fierbânţeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Guácimos F.C 73%, Real Portuguesa FC 27%.
Atlético Guácimos F.C - Real Portuguesa FC 0:5