Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
castañedag AC Portuguesa
Piedra Filosofal Tactiek Testudo Romano
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen outstanding


2e minuut.
Puhm probeert naar een medespeler te passen. Mergiu rent richting de bal. Tavares onderschept slim de pass. Tavares schiet op doel. Strzyżowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - AC Portuguesa 1:0

5e minuut.
Tavares is nu in balbezit. Puhm rent richting de bal. Tavares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tavares krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Centellas geeft de bal voor. Erola controleert de bal met de borst. Topkaroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Topkaroglou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Çankırılılar trapt de bal weg van het doel. McIntosh kopt de bal weg. Mergiu rent richting de bal. Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ranzoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gamboa de bal. Gamboa passt de bal in één keer door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 32%, AC Portuguesa 68%.
castañedag - AC Portuguesa 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Mergiu de bal. Krzetuski met een sublieme pass. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel. Strzyżowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - AC Portuguesa 2:0

47e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ranzoni zal de hoekschop nemen. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Strzyżowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - AC Portuguesa 3:0

54e minuut.
Ferrebús probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Misterny de bal. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny onderschept slim de pass. Misterny speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Topkaroglou de bal. Figueira met een sublieme pass. Pozo kan de bal niet met de borst controleren. Topkaroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Topkaroglou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Praxedes rent richting de bal. Praxedes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ranzoni met de inworp. McIntosh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Figueira passt de bal zonder na te denken. Gamboa is nu in balbezit. Puhm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puhm krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 34%, AC Portuguesa 66%.
castañedag - AC Portuguesa 3:0