Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saurios de Caracas FC FC.Victoria Bahia
Renacer Tactiek At. Madrid
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 29.8
adequate Schieten weak
good Passen adequate
average Verdedigen average


2e minuut.
Kammenakis geeft een hoge lob. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk geeft een hoge lob. Gheţea rent richting de bal. Gheţea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Inworp. Błaszczyk met de inworp. Nhật Huy rent richting de bal. Nhật Huy geeft een lange en hoge pass. Medialdea maakt een snoekduik en kopt de bal. Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Nhật Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Huy geeft een lange en hoge pass. Seridila kan de bal niet met de borst controleren. Medialdea is nu in balbezit. Medialdea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - FC.Victoria Bahia 1:0

28e minuut.
Yánez onderschept slim de pass. Yánez met een sublieme pass. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saurios de Caracas FC - FC.Victoria Bahia 1:1

29e minuut.
Gheţea rent richting de bal. Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea geeft een lange en hoge pass. Medialdea is nu in balbezit. Medialdea draait met de bal, schiet en ... Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Dũng geeft een hoge lob. Inworp. Seta met de inworp. Nhật Huy rent richting de bal. Nhật Huy passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Marchán heeft problemen om de bal te vangen. Seta is nu in balbezit. Seta geeft de bal voor. Medialdea is nu in balbezit. Medialdea haalt uit met een fantastische trap. Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Huy onderschept slim de pass. Nhật Huy geeft een hoge lob. Medialdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ćwiek komt het veld opgelopen. French komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saurios de Caracas FC 39%, FC.Victoria Bahia 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saurios de Caracas FC - FC.Victoria Bahia 1:1

75e minuut.
Delcourt geeft de bal voor. Medialdea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seridila. Medialdea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Błaszczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ćwiek springt en kopt de bal. Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Seta probeert naar een medespeler te passen. Vandeurzen is nu in balbezit. Vandeurzen geeft een lange en hoge pass. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saurios de Caracas FC 53%, FC.Victoria Bahia 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saurios de Caracas FC - FC.Victoria Bahia 1:1