Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Portuguesa FC Atlético Portuguesa FC
RPFC-5-3-2-A Tactiek albert
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 3
42.1 gemiddelde waardering 30.6
good Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen weak


6e minuut.
Tân Phước geeft een lange en hoge pass. Daar is Oulikou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oulikou passt de bal in één keer door. Zuffellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Luz is nu in balbezit. Ruscigno verovert de bal door een tackle van achteren. Ruscigno geeft de bal voor. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Koblak bokst de bal weg.

42e minuut.
Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato passt de bal met de wreef. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson onderschept slim de pass. Anderson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Portuguesa FC 42%, Atlético Portuguesa FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Portuguesa FC - Atlético Portuguesa FC 0:0

46e minuut.
Charlet komt het veld opgelopen. Nyers komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Rabanaque is nu in balbezit. Rabanaque geeft een lange en hoge pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Atlético Portuguesa FC 1:0

67e minuut.
Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner is nu in balbezit. Tân Phước tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tân Phước krijgt een gele kaart. Achtner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruscigno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alonso springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Badalament met de inworp. Zuffellato is nu in balbezit. Peer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Galleno onderschept slim de pass. Galleno geeft een hoge lob. Charlet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Portuguesa FC 43%, Atlético Portuguesa FC 57%.
Real Portuguesa FC - Atlético Portuguesa FC 1:0