Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Guácimos F.C Los Muchachos del Sir
Edivise Tactiek Sir...6
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 35
weak Schieten average
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Preda rent richting de bal. Zurita onderschept slim de pass. Zurita speelt de bal door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez schiet op doel. Torres bokst de bal weg. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:1

14e minuut.
Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Piguet verovert de bal door een tackle van achteren. Piguet geeft een lange en hoge pass. Preda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 1:1

16e minuut.
Wale verovert de bal door een tackle van achteren. Wale speelt de bal door. Matador is nu in balbezit. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Pilger passt de bal met de wreef. Piguet heeft problemen om de bal te vangen. Aranda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aranda krijgt een gele kaart. Piguet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Piguet kan niet meer verder spelen. Vargha komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Vargha met een sublieme pass. Bədirxanov probeert naar een medespeler te passen. Preda rent richting de bal. Preda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pilger geeft de bal voor. Inworp. Casanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wale is nu in balbezit. Wale geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargha rent richting de bal. Vargha probeert naar een medespeler te passen. Karpowicz is nu in balbezit. Karpowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap. Rivero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Guácimos F.C 60%, Los Muchachos del Sir 40%.
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 2:1

51e minuut.
Karpowicz passt de bal zonder na te denken. Vargha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargha passt de bal zonder na te denken. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap. Rivero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Wale probeert de bal met de borst te controleren. Wale geeft de bal voor. Rivera controleert de bal met de borst. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torres speelt de bal door. Karpowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zurita de bal onder controle te krijgen. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Santanilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aranda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Elie heeft problemen om de bal te vangen. Wale rent richting de bal. Wale geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Guácimos F.C 51%, Los Muchachos del Sir 49%.
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 2:1