Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Portuguesa Heroes de Falcon FC
N3twork60 Tactiek Heroes...
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 43.5
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen matig
solide Verdedigen matig


9e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Delgado passt de bal met de wreef. Büyükses rent richting de bal. Büyükses schiet op doel. Strzyżowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Heroes de Falcon FC 0:1

12e minuut.
De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Dolguetta is nu in balbezit. Met opzet legt Praxedes zijn tegenspeler op de grond. Praxedes krijgt een gele kaart. Dolguetta raakt geblesseerd tijdens het duel. Opěnka wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Heroes de Falcon FC 0:2

27e minuut.
De Bruyn is nu in balbezit. De Bruyn geeft de bal voor. Fornal speelt de bal door. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mergiu controleert de bal met de borst. Fornal rent richting de bal. Puhm verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Strzyżowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Krzetuski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Opěnka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Ivković de bal. Dolguetta rent richting de bal. Dolguetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dolguetta rent richting de bal. Von Thielmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Thielmann probeert naar een medespeler te passen. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Praxedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxedes geeft de bal voor. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Heroes de Falcon FC 1:2

41e minuut.
Von Thielmann kopt de bal weg. Opěnka rent richting de bal. Opěnka passt de bal zonder na te denken. Daar is Fornal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses draait met de bal, schiet en ... Strzyżowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Heroes de Falcon FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 76%, Heroes de Falcon FC 24%.
AC Portuguesa - Heroes de Falcon FC 1:3

55e minuut.
Opěnka is nu in balbezit. Dolguetta is nu in balbezit. Dolguetta passt de bal met de wreef. Büyükses rent richting de bal. Büyükses draait met de bal, schiet en ... Strzyżowski bokst de bal weg. Daar is Mergiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornal is nu in balbezit. Fornal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Heroes de Falcon FC 1:4

57e minuut.
Centellas probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal zonder na te denken. Fornal rent richting de bal. Fornal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dolguetta speelt de bal door. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses passt de bal met de wreef. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal haalt uit met een fantastische trap. Strzyżowski bokst de bal weg.

65e minuut.
Suárez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Ornelas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornal rent richting de bal. Fornal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dolguetta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Opěnka de bal. Opěnka passt de bal in één keer door. Dolguetta is nu in balbezit. Dolguetta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Dolguetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses passt de bal met de wreef. Dolguetta rent richting de bal. Dolguetta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fornal passt de bal met de wreef. Opěnka heeft problemen om de bal te vangen. Opěnka passt de bal in één keer door. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Zanabria rent richting de bal. Krzetuski onderschept slim de pass. Krzetuski geeft de bal voor. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Zanabria rent richting de bal. Zanabria geeft de bal voor. Dolguetta heeft problemen om de bal te vangen. Büyükses rent richting de bal. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 70%, Heroes de Falcon FC 30%.
AC Portuguesa - Heroes de Falcon FC 1:4