Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portuguesa Fc castañedag
Defensiva 18.0 Tactiek Piedra Filosofal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 44.1
excellent Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Figueira verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Hùng geeft de bal voor. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pozo met de inworp. Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal in één keer door. Tavares rent richting de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Karateke heeft problemen om de bal te vangen. Karateke geeft de bal voor. Ohse bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui onderschept slim de pass. Sung-Gui schiet op doel. Paal! Palomares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - castañedag 1:0

15e minuut.
Ohse is nu in balbezit. Ohse geeft een hoge lob. Inworp. Việt Hùng met een snelle inworp. Coinac geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Việt Hùng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coinac met een sublieme pass. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel. Palomares bokst de bal weg.

32e minuut.
Matos heeft problemen om de bal te vangen. Matos geeft de bal voor. Paulista geeft de bal voor. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Reuter rent richting de bal. Reuter geeft de bal voor. Szmajdziński is nu in balbezit. Szmajdziński draait met de bal, schiet en ... Palomares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - castañedag 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portuguesa Fc 41%, castañedag 59%.
Portuguesa Fc - castañedag 2:0

49e minuut.
Paulista is nu in balbezit. Paulista geeft een lange en hoge pass. Sung-Gui is nu in balbezit. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Gamboa de bal onder controle te krijgen. Reuter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Erola de bal. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Việt Hùng onderschept slim de pass. Việt Hùng speelt de bal door. Szmajdziński heeft problemen om de bal te vangen. Szmajdziński haalt uit met een fantastische trap. Palomares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - castañedag 3:0

62e minuut.
Gamboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos met een sublieme pass. Gamboa geeft een lange en hoge pass. Tavares maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Việt Hùng met de inworp. Coinac geeft een hoge lob. Szmajdziński rent richting de bal. Szmajdziński geeft de bal voor. Sung-Gui maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Koser rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gamboa. Gamboa krijgt een gele kaart. Koser wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Koser kan niet meer verder spelen. La Ling komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ohse onderschept slim de pass. Ohse geeft een hoge lob. Việt Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Việt Hùng geeft een hoge lob. Szmajdziński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Coinac probeert naar een medespeler te passen. La Ling is nu in balbezit. La Ling geeft de bal voor. Szmajdziński is nu in balbezit. Szmajdziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portuguesa Fc 35%, castañedag 65%.
Portuguesa Fc - castañedag 3:0