Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portuguesa Fc Real Portuguesa FC
Defensiva 18.0 Tactiek RPFC-5-3-2-A
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
36.6 gemiddelde waardering 42.9
adequate Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen adequate


8e minuut.
de Loore bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato onderschept slim de pass. Zuffellato passt de bal in één keer door. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. Pradnesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato onderschept slim de pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. Pradnesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Buitenspel voor Anderson. Goede buitenspelval van de verdediging. La Ling neemt vlug de vrije trap. Navarro kopt de bal weg. Csokonay is nu in balbezit. Csokonay geeft de bal voor. Roriz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zuffellato verovert de bal door een tackle van achteren. Zuffellato speelt de bal door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ... Pradnesh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Real Portuguesa FC 0:1

19e minuut.
Zuffellato probeert naar een medespeler te passen. Gallego rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Real Portuguesa FC 0:2

21e minuut.
Zuffellato kopt de bal weg. Alonso rent richting de bal. de Loore bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mertol geeft de bal voor. Rabanaque geeft een lange en hoge pass. Alonso kopt de bal weg. Achtner is nu in balbezit. Achtner haalt uit met een fantastische trap. Pradnesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Chirinos de bal. Achtner rent richting de bal. Achtner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Navarro geeft de bal voor. Anderson is nu in balbezit. Mertol maakt een afschuwelijke overtreding. Mertol krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portuguesa Fc 59%, Real Portuguesa FC 41%.
Portuguesa Fc - Real Portuguesa FC 0:2

52e minuut.
Chirinos trapt de bal weg. Ruscigno kopt de bal weg. Achtner geeft een lange en hoge pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Pradnesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bazán rent richting de bal. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Pradnesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chirinos met een harde bal richting middenveld. Ruscigno kopt de bal weg. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson is nu in balbezit. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Pradnesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
de Loore met een sublieme pass. Klungelig pakt Bazán de bal. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Real Portuguesa FC 0:3

58e minuut.
Gallego geeft een lange en hoge pass. Inworp. Achtner met een snelle inworp. Ruscigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscigno geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Zuffellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rivellino de bal. Rivellino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Roriz trapt de bal weg van het doel. Ruscigno kopt de bal weg. de Loore kan de bal niet met de borst controleren. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Pradnesh trapt de bal weg van het doel. Ruscigno rent richting de bal. Ruscigno geeft de bal voor. Pradnesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ruscigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscigno geeft een lange en hoge pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. Pradnesh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Real Portuguesa FC 0:4

68e minuut.
Ruscigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscigno geeft de bal voor. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Zuffellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato passt de bal met de wreef. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ... Pradnesh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Real Portuguesa FC 0:5

82e minuut.
Rabanaque probeert naar een medespeler te passen. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato passt de bal in één keer door. Anderson is nu in balbezit. Anderson schiet op doel. Pradnesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Real Portuguesa FC 0:6

85e minuut.
Ruscigno met een sublieme pass. Zuffellato is nu in balbezit. Reuter begaat een overtreding. Reuter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portuguesa Fc 44%, Real Portuguesa FC 56%.
Portuguesa Fc - Real Portuguesa FC 0:6