Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroes de Falcon FC Atlético Portuguesa FC
Heroes... Tactiek albert
63% Balbezit 37%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 31.1
formidabel Schieten zwak
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


21e minuut.
Sáez speelt de bal door. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Spalma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alfredo Jaconi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fornal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tân Phước geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fornal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Büyükses rent richting de bal. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bachmatiuk rent richting de bal. Bachmatiuk passt de bal zonder na te denken. Zanabria is nu in balbezit. Osmanoğlu onderschept slim de pass. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De Ornelas passt de bal zonder na te denken. Von Thielmann is nu in balbezit. Von Thielmann passt de bal met de wreef. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Koblak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes de Falcon FC 52%, Atlético Portuguesa FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heroes de Falcon FC - Atlético Portuguesa FC 0:0

46e minuut.
Charlet komt het veld opgelopen. Nyers komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Fornal probeert naar een medespeler te passen. Opěnka speelt de bal door. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Büyükses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Charlet is nu in balbezit. Charlet geeft een hoge lob. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi draait met de bal, schiet en ... Nyers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - Atlético Portuguesa FC 1:0

53e minuut.
Osmanoğlu speelt de bal door. Daar is Peer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses onderschept slim de pass. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Büyükses rent richting de bal. Büyükses passt de bal in één keer door. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - Atlético Portuguesa FC 2:0

57e minuut.
De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas passt de bal in één keer door. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - Atlético Portuguesa FC 3:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrazzoli komt het veld opgelopen. El Ghafour komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lineker rent richting de bal. Lineker geeft een hoge lob. El Ghafour kopt de bal weg. Klungelig pakt Büyükses de bal. Büyükses schiet op doel. Nyers bokst de bal weg. Petrazzoli rent richting de bal. Petrazzoli draait met de bal, schiet en ... Nyers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - Atlético Portuguesa FC 4:0

73e minuut.
Opěnka speelt de bal door. Von Thielmann rent richting de bal. Von Thielmann passt de bal in één keer door. Petrazzoli rent richting de bal. Petrazzoli schiet op doel. Nyers bokst de bal weg. Büyükses probeert de bal aan de voet te houden. Nyers bokst de bal weg. Tân Phước geeft een lange en hoge pass. Lineker kan de bal niet met de borst controleren. Lineker geeft een hoge lob. Petrazzoli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - Atlético Portuguesa FC 5:0

75e minuut.
Murillo komt het veld opgelopen. Dolguetta komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bachmatiuk is nu in balbezit. Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka probeert naar een medespeler te passen. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Luz rent richting de bal. Luz passt de bal met de wreef. Von Thielmann met een sublieme pass. Petrazzoli is nu in balbezit. Petrazzoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Von Thielmann geeft de bal voor. Charlet controleert de bal met de borst. Petrazzoli rent richting de bal. Petrazzoli draait met de bal, schiet en ... Nyers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - Atlético Portuguesa FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes de Falcon FC 35%, Atlético Portuguesa FC 65%.
Heroes de Falcon FC - Atlético Portuguesa FC 6:0