Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Portuguesa FC castañedag
albert Tactiek Piedra Filosofal
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 40.6
weak Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


9e minuut.
Koblak met een sublieme pass. Ranzoni kopt de bal weg. Daar is Spalma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Koblak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - castañedag 0:1

10e minuut.
Ranzoni passt de bal zonder na te denken. McIntosh rent richting de bal. Gamboa speelt de bal door. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Badalament geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ranzoni de bal. Ranzoni passt de bal met de wreef. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
McIntosh is nu in balbezit. McIntosh geeft de bal voor. Klungelig pakt Badalament de bal. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pozo passt de bal in één keer door. McIntosh rent richting de bal. McIntosh passt de bal met de wreef. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Koblak bokst de bal weg.

25e minuut.
Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni geeft een hoge lob. Gamboa kopt de bal weg. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni speelt de bal door. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel. Koblak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - castañedag 0:2

39e minuut.
Tavares passt de bal zonder na te denken. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gamboa de bal. Gamboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - castañedag 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Portuguesa FC 70%, castañedag 30%.
Atlético Portuguesa FC - castañedag 0:3

46e minuut.
Luz komt het veld opgelopen. Charlet komt het veld opgelopen. Nyers komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Figueira maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel. Nyers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - castañedag 0:4

57e minuut.
Ranzoni passt de bal in één keer door. Figueira is nu in balbezit. Figueira probeert naar een medespeler te passen. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Nyers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Osmanoğlu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ferrebús neemt vlug de vrije trap. Gamboa is nu in balbezit. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Badalament rent richting de bal. Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ranzoni de bal. Ranzoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nyers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Tân Phước geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ranzoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Luz is nu in balbezit. Luz probeert naar een medespeler te passen. Charlet rent richting de bal. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Pozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni geeft een lange en hoge pass. Tavares rent richting de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Nyers trapt de bal weg. McIntosh kopt de bal weg. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni geeft een hoge lob. Spalma controleert de bal met de borst. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Portuguesa FC 74%, castañedag 26%.
Atlético Portuguesa FC - castañedag 0:4