Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Portuguesa FC Los Muchachos del Sir
RPFC-5-3-2-A Tactiek Sir...1
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 37.6
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen weak


7e minuut.
Yánez is nu in balbezit. Zuffellato verovert de bal door een tackle van achteren. Zuffellato passt de bal zonder na te denken. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Rivero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Yánez passt de bal in één keer door. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Rivera probeert naar een medespeler te passen. García Ramos is nu in balbezit. García Ramos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Achtner met een sublieme pass. Alonso is nu in balbezit. Villamizar is nu in balbezit. Alonso onderschept slim de pass. Alonso schiet op doel. Rivero bokst de bal weg. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Rivero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 1:0

12e minuut.
Rivera passt de bal in één keer door. Zuffellato met een sublieme pass. García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos schiet op doel. Roriz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 1:1

16e minuut.
Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato passt de bal met de wreef. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Rivero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 2:1

23e minuut.
Almarza geeft een lange en hoge pass. Zurita geeft een lange en hoge pass. Yánez kopt de bal weg. García Ramos rent richting de bal. García Ramos draait met de bal, schiet en ... Roriz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 2:2

25e minuut.
Zurita geeft een lange en hoge pass. Inworp. Achtner met een snelle inworp. Ruscigno geeft de bal voor. Anderson krijgt zijn hoofd ertegen. Rivero bokst de bal weg. Alonso maakt een snoekduik en kopt de bal. Rivero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rivera controleert de bal met de borst. Ruscigno is nu in balbezit. Ruscigno geeft een hoge lob. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 3:2

34e minuut.
Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Frejie met een sublieme pass. García Ramos is nu in balbezit. García Ramos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 3:3

41e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Navarro onderschept slim de pass. Navarro passt de bal zonder na te denken. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Achtner is nu in balbezit. Achtner geeft een lange en hoge pass. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Portuguesa FC 52%, Los Muchachos del Sir 48%.
Real Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 4:3

54e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft een hoge lob. Zuffellato kopt de bal weg. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Molina passt de bal zonder na te denken. Santana is nu in balbezit. Achtner is nu in balbezit. Achtner geeft een lange en hoge pass. Alonso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Sensi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Navarro speelt de bal door. Almarza geeft een hoge lob. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Cubas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anderson de bal. Santana begaat een overtreding. Santana krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Almarza is nu in balbezit. Almarza passt de bal in één keer door. Achtner is nu in balbezit. Achtner geeft een lange en hoge pass. Alonso rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 5:3

87e minuut.
Galleno is nu in balbezit. Galleno geeft een hoge lob. Villamizar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Navarro passt de bal in één keer door. Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato passt de bal zonder na te denken. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Portuguesa FC 41%, Los Muchachos del Sir 59%.
Real Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 6:3