Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Victoria Bahia AC Portuguesa
At. Madrid Tactiek N3twork88
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.1 gemiddelde waardering 37.7
solid Schieten average
solid Passen weak
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Andueza bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxedes maakt een afschuwelijke overtreding. Andueza raakt geblesseerd tijdens het duel. Broś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Campos krijgt zijn hoofd ertegen. Strzyżowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Praxedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Beito onderschept slim de pass. Ayala geeft een lange en hoge pass. Andueza bereikt de bal nog maar net als eerste. Andueza draait met de bal, schiet en ... Strzyżowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ayala rent richting de bal. Ayala passt de bal met de wreef. Andueza is nu in balbezit. Andueza draait met de bal, schiet en ... Strzyżowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Andueza rent richting de bal. Andueza speelt de bal door. Centellas rent richting de bal. Centellas haalt uit met een fantastische trap. Şandru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Victoria Bahia - AC Portuguesa 0:1

33e minuut.
Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro probeert naar een medespeler te passen. Puhm rent richting de bal. Andueza verovert de bal door een tackle van achteren. Andueza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kammenakis kopt de bal weg. Daar is Mergiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toro met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Strzyżowski bokst de bal weg.

43e minuut.
Toro speelt de bal door. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś speelt de bal door. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. Strzyżowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Victoria Bahia 29%, AC Portuguesa 71%.
FC.Victoria Bahia - AC Portuguesa 0:1

48e minuut.
Daar is Ivković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andueza rent richting de bal. Andueza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Victoria Bahia - AC Portuguesa 1:1

76e minuut.
Beito passt de bal zonder na te denken. Broś rent richting de bal. Broś passt de bal in één keer door. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala geeft een lange en hoge pass. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos onderschept slim de pass. Campos draait met de bal, schiet en ... Strzyżowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puhm is nu in balbezit. Andueza onderschept slim de pass. Andueza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Victoria Bahia - AC Portuguesa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Victoria Bahia 21%, AC Portuguesa 79%.
FC.Victoria Bahia - AC Portuguesa 2:1