Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroes de Falcon FC Atlético Guácimos F.C
Heroes... Tactiek Edivise
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 27.4
formidable Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia geeft een lange en hoge pass. De Bruyn kopt de bal weg. Fornal kan de bal niet met de borst controleren. Fornal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Von Thielmann speelt de bal door. Preda probeert naar een medespeler te passen. Petrazzoli is nu in balbezit. Petrazzoli draait met de bal, schiet en ... Valdivia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Fornal passt de bal zonder na te denken. Opěnka rent richting de bal. Petrazzoli probeert naar een medespeler te passen. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Alfredo Jaconi passt de bal in één keer door. Fornal rent richting de bal. Fornal passt de bal zonder na te denken. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fornal kopt de bal weg. Petrazzoli is nu in balbezit. Petrazzoli passt de bal in één keer door. Büyükses rent richting de bal. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Alfredo Jaconi kopt de bal weg. Klungelig pakt Bədirxanov de bal. Büyükses rent richting de bal. Büyükses schiet op doel. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - Atlético Guácimos F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes de Falcon FC 25%, Atlético Guácimos F.C 75%.
Heroes de Falcon FC - Atlético Guácimos F.C 1:0

47e minuut.
Petrazzoli passt de bal zonder na te denken. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Von Thielmann is nu in balbezit. Von Thielmann geeft de bal voor. Bədirxanov kopt de bal weg. Filisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Filisiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Alfredo Jaconi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfredo Jaconi passt de bal met de wreef. Petrazzoli met een sublieme pass. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Torres bokst de bal weg. Matador bereikt de bal nog maar net als eerste. Matador geeft de bal voor. Opěnka kopt de bal weg. Klungelig pakt Büyükses de bal. Büyükses schiet op doel. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fornal neemt de hoekschop. Filardo kopt de bal weg. Petrazzoli rent richting de bal. Petrazzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - Atlético Guácimos F.C 2:0

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Büyükses stond buitenspel. De Ornelas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Karpowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Viscaal speelt de bal door. Alfredo Jaconi kopt de bal weg. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Filardo de bal. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Murillo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Starukhin kopt de bal weg. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal passt de bal met de wreef. Murillo rent richting de bal. Murillo haalt uit met een fantastische trap. Torres bokst de bal weg.

76e minuut.
Inworp. Dudamel komt het veld opgelopen. Delgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murillo kan de bal niet met de borst controleren. Murillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - Atlético Guácimos F.C 3:0

77e minuut.
Murillo passt de bal in één keer door. Petrazzoli is nu in balbezit. Filardo rent richting de bal. Petrazzoli onderschept slim de pass. Petrazzoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torres met een harde bal richting middenveld. Petrazzoli kopt de bal weg. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De Bruyn passt de bal met de wreef. Karpowicz is nu in balbezit. Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka geeft een lange en hoge pass. De Ornelas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Preda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbaneja is nu in balbezit. De Ornelas met een sublieme pass. Murillo is nu in balbezit. Murillo draait met de bal, schiet en ... Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes de Falcon FC 14%, Atlético Guácimos F.C 86%.
Heroes de Falcon FC - Atlético Guácimos F.C 3:0