Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portuguesa Fc Los Muchachos del Sir
Defensiva 18.0 Tactiek Sir...1
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
33.9 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten very good
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Santana onderschept slim de pass. Santana probeert naar een medespeler te passen. García Ramos rent richting de bal. García Ramos draait met de bal, schiet en ... Serra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Los Muchachos del Sir 0:1

4e minuut.
Aranda speelt de bal door. Villamizar rent richting de bal. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portuguesa Fc - Los Muchachos del Sir 1:1

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peacock zal de hoekschop nemen. Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazán is nu in balbezit. Bazán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yánez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Los Muchachos del Sir 2:1

20e minuut.
Molina is nu in balbezit. Molina geeft een lange en hoge pass. Santana kopt de bal weg. García Ramos rent richting de bal. García Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portuguesa Fc - Los Muchachos del Sir 2:2

24e minuut.
Klungelig pakt Rivera de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Johnston is nu in balbezit. Johnston geeft een lange en hoge pass. Rivero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gallego geeft een lange en hoge pass. Molina kopt de bal weg. Fasciana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal in één keer door. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel. Rivero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Los Muchachos del Sir 3:2

33e minuut.
Gallego passt de bal zonder na te denken. Chirinos heeft problemen om de bal te vangen. García Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. García Ramos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portuguesa Fc - Los Muchachos del Sir 3:3

36e minuut.
Klungelig pakt Fasciana de bal. Peacock rent richting de bal. Peacock geeft een hoge lob. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Rivero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Klungelig pakt Gallego de bal. García Ramos rent richting de bal. Gallego tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallego krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rivera passt de bal met de wreef. Yánez heeft problemen om de bal te vangen. Yánez geeft een lange en hoge pass. García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos schiet op doel. Serra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Ramos rent richting de bal. García Ramos schiet op doel. Paal! Serra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portuguesa Fc 59%, Los Muchachos del Sir 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portuguesa Fc - Los Muchachos del Sir 3:3

51e minuut.
Johnston passt de bal zonder na te denken. Chirinos rent richting de bal. García Ramos onderschept slim de pass. García Ramos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Los Muchachos del Sir 3:4

55e minuut.
Molina met een snelle inworp. Johnston rent richting de bal. Johnston passt de bal in één keer door. Bazán is nu in balbezit. Bazán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portuguesa Fc - Los Muchachos del Sir 4:4

63e minuut.
Rudeanu speelt de bal door. Johnston geeft de bal voor. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski schiet op doel. Rivero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Los Muchachos del Sir 5:4

63e minuut.
Sensi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Johnston is nu in balbezit. Johnston met een sublieme pass. Zurita onderschept slim de pass. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Yánez rent richting de bal. Inworp. Rudeanu met een snelle inworp. Bazán is nu in balbezit. Bazán geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rivero met een sublieme pass. Santana is nu in balbezit. Peacock begaat een overtreding. Peacock krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Rudeanu geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Pasławski. Goede buitenspelval van de verdediging. Zurita neemt vlug de vrije trap. García Ramos is nu in balbezit. García Ramos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

87e minuut.
Gutiérrez passt de bal in één keer door. Johnston rent richting de bal. Johnston geeft de bal voor. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portuguesa Fc 44%, Los Muchachos del Sir 56%.
Portuguesa Fc - Los Muchachos del Sir 5:4