Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Portuguesa Real Portuguesa FC
442 Tactiek RPFC-5-3-2-A
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 45
outstanding Schieten average
excellent Passen good
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Papenburg de bal. Papenburg geeft een hoge lob. Gugleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugleta schiet op doel. Roriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Luirink kopt de bal weg. Subekti rent richting de bal. Subekti geeft een hoge lob. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Roriz bokst de bal weg.

13e minuut.
Subekti passt de bal zonder na te denken. Gugleta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kieftenbeld. Gugleta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Papenburg neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Roriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lopota passt de bal in één keer door. Pedras rent richting de bal. Klungelig pakt Pedras de bal. Pedras geeft een hoge lob. Raņķis springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 1:0

25e minuut.
Lopota bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 1:1

42e minuut.
Pedras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedras geeft een hoge lob. Raņķis heeft problemen om de bal te vangen. Raņķis schiet op doel. Roriz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 2:1

44e minuut.
Subekti met een snelle inworp. Papenburg speelt de bal door. Daar is Gugleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gugleta geeft een lange en hoge pass. Morda krijgt zijn hoofd ertegen. Roriz bokst de bal weg.

45e minuut.
Anderson rent richting de bal. Fader onderschept slim de pass. Fader geeft een hoge lob. Raņķis is nu in balbezit. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 37%, Real Portuguesa FC 63%.
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 3:1

56e minuut.
Achtner passt de bal zonder na te denken. Galleno heeft problemen om de bal te vangen. Pedras is nu in balbezit. Pedras geeft de bal voor. Gugleta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 4:1

58e minuut.
Cubas geeft een hoge lob. Pedras is nu in balbezit. Pedras met een sublieme pass. Raņķis is nu in balbezit. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Roriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gugleta rent richting de bal. Subekti is nu in balbezit. Subekti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 5:1

64e minuut.
Gugleta geeft een lange en hoge pass. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda rent richting de bal. Morda draait met de bal, schiet en ... Roriz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 6:1

68e minuut.
Lopota speelt de bal door. Pedras rent richting de bal. Pedras passt de bal zonder na te denken. Morda rent richting de bal. Morda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Subekti is nu in balbezit. Subekti geeft de bal voor. Klungelig pakt Raņķis de bal. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Roriz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 7:1

74e minuut.
Luirink verovert de bal door een tackle van achteren. Raņķis is nu in balbezit. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis onderschept slim de pass. Raņķis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Papenburg is nu in balbezit. Papenburg passt de bal in één keer door. Raņķis rent richting de bal. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Roriz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 8:1

78e minuut.
Gugleta speelt de bal door. Kieftenbeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda verovert de bal door een tackle van achteren. Gugleta rent richting de bal. Gugleta draait met de bal, schiet en ... Roriz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Subekti heeft problemen om de bal te vangen. Subekti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 9:1

80e minuut.
Gugleta rent richting de bal. Gugleta passt de bal met de wreef. Raņķis rent richting de bal. Raņķis draait met de bal, schiet en ... Roriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 10:1

87e minuut.
Papenburg geeft de bal voor. Subekti kopt de bal weg. Morda rent richting de bal. Raņķis rent richting de bal. Raņķis draait met de bal, schiet en ... Roriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gugleta is nu in balbezit. Gugleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 11:1

90e minuut.
Lopota is nu in balbezit. Lopota passt de bal in één keer door. Pedras probeert naar een medespeler te passen. Morda bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Subekti rent richting de bal. Subekti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 34%, Real Portuguesa FC 66%.
AC Portuguesa - Real Portuguesa FC 12:1