Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroes de Falcon FC FC.Victoria Bahia
Heroes... Tactiek At. Madrid
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 34.8
formidable Schieten average
weak Passen good
good Verdedigen average


18e minuut.
Kammenakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Büyükses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi haalt uit met een fantastische trap. Zungui probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Kammenakis kopt de bal weg. Opěnka speelt de bal door. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Szegletes speelt de bal door. Büyükses rent richting de bal. Büyükses schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zungui de bal onder controle te krijgen. Şandru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - FC.Victoria Bahia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes de Falcon FC 39%, FC.Victoria Bahia 61%.
Heroes de Falcon FC - FC.Victoria Bahia 1:0

49e minuut.
Zungui probeert naar een medespeler te passen. Campos geeft een lange en hoge pass. Opěnka kopt de bal weg. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi haalt uit met een fantastische trap. Şandru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Von Thielmann onderschept slim de pass. Von Thielmann passt de bal met de wreef. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Büyükses probeert de bal met de borst te controleren. Şandru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - FC.Victoria Bahia 2:0

63e minuut.
Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach probeert naar een medespeler te passen. Anzoátegui is nu in balbezit. Anzoátegui schiet op doel. De Bruyn probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Inworp. Manrique komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Murillo komt het veld opgelopen. De Ornelas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Opěnka speelt de bal door. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Kammenakis rent richting de bal. Alfredo Jaconi onderschept slim de pass. Alfredo Jaconi schiet op doel. Şandru bokst de bal weg. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond geeft een hoge lob. Fornal is nu in balbezit. Fornal geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - FC.Victoria Bahia 3:0

81e minuut.
Yánez geeft de bal voor. Anzoátegui rent richting de bal. De Bruyn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Bruyn krijgt een gele kaart. Anzoátegui raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Zungui rent richting de bal. Zungui passt de bal in één keer door. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi draait met de bal, schiet en ... Şandru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - FC.Victoria Bahia 4:0

87e minuut.
Fornal met de inworp. Manrique rent richting de bal. Manrique geeft een lange en hoge pass. Alfredo Jaconi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - FC.Victoria Bahia 5:0

88e minuut.
Alfredo Jaconi passt de bal zonder na te denken. Opěnka is nu in balbezit. Opěnka passt de bal in één keer door. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes de Falcon FC 37%, FC.Victoria Bahia 63%.
Heroes de Falcon FC - FC.Victoria Bahia 5:0