Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
castañedag Atlético Guácimos F.C
Piedra Filosofal Tactiek Edivise
66% Balbezit 34%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 28.2
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Szturc passt de bal met de wreef. Tavares is nu in balbezit. Filardo rent richting de bal. Tavares onderschept slim de pass. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szturc draait met de bal, schiet en ... Torres met een sublieme pass. Canorea kopt de bal weg. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel. Torres bokst de bal weg.

11e minuut.
Starukhin onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pisan neemt de hoekschop. Szturc springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Atlético Guácimos F.C 1:0

13e minuut.
Matos geeft een lange en hoge pass. Daar is Matador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szturc is nu in balbezit. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Matador de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Starukhin heeft problemen om de bal te vangen. Szturc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Starukhin. Starukhin krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Torres trapt de bal weg. Urbaneja probeert naar een medespeler te passen. Matador heeft problemen om de bal te vangen. Szturc onderschept slim de pass. Szturc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Matos met een sublieme pass. Szturc rent richting de bal. Szturc passt de bal zonder na te denken. Pisan is nu in balbezit. Pisan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Canorea is nu in balbezit. Pisan is nu in balbezit. Pisan passt de bal in één keer door. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Duy Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan verovert de bal door een tackle van achteren. Pisan passt de bal in één keer door. Szturc is nu in balbezit. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Atlético Guácimos F.C 2:0

29e minuut.
Matos is nu in balbezit. Matos met een sublieme pass. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Valdivia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Atlético Guácimos F.C 3:0

34e minuut.
Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares is nu in balbezit. Tavares passt de bal met de wreef. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel. Torres bokst de bal weg.

42e minuut.
Filardo rent richting de bal. Matos onderschept slim de pass. Matos passt de bal zonder na te denken. Szturc is nu in balbezit. Szturc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Filardo probeert naar een medespeler te passen. Preda is nu in balbezit. Szturc verovert de bal door een tackle van achteren. Szturc draait met de bal, schiet en ... Matador probeert de bal aan de voet te houden. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pisan rent richting de bal. Pisan haalt uit met een fantastische trap. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Atlético Guácimos F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 22%, Atlético Guácimos F.C 78%.
castañedag - Atlético Guácimos F.C 4:0

52e minuut.
Pisan passt de bal zonder na te denken. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia geeft een lange en hoge pass. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tavares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Atlético Guácimos F.C 5:0

58e minuut.
Tavares passt de bal zonder na te denken. Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan passt de bal in één keer door. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Matos rent richting de bal. Matos passt de bal zonder na te denken. Pisan rent richting de bal. Pisan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Atlético Guácimos F.C 6:0

60e minuut.
Pozo komt het veld opgelopen. Gamboa komt het veld opgelopen. McIntosh komt het veld opgelopen. Figueira komt het veld opgelopen. Ranzoni komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Gamboa de bal. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh speelt de bal door. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torres trapt de bal weg. McIntosh probeert de bal met de borst te controleren. Szturc is nu in balbezit. Szturc draait met de bal, schiet en ... Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Ranzoni passt de bal in één keer door. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc verovert de bal door een tackle van achteren. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Atlético Guácimos F.C 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 21%, Atlético Guácimos F.C 79%.
castañedag - Atlético Guácimos F.C 7:0