Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saurios de Caracas FC Portuguesa Fc
42221 Tactiek Defensiva 18.0
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 13
41.3 gemiddelde waardering 58.7
average Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Inworp. Vandeurzen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coinac geeft een hoge lob. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński draait met de bal, schiet en ... Gow Jen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gow Jen probeert wanhopig de bal te grijpen. Szmajdziński rent richting de bal. Szmajdziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Portuguesa Fc 0:1

15e minuut.
Nhật Huy rent richting de bal. Koser verovert de bal door een tackle van achteren. Koser geeft de bal voor. Coinac rent richting de bal. Coinac haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gow Jen trapt de bal weg. Cepeda kopt de bal weg. Reuter met een sublieme pass. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Portuguesa Fc 0:2

22e minuut.
Reuter passt de bal in één keer door. Việt Hùng rent richting de bal. Việt Hùng probeert naar een medespeler te passen. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Gow Jen bokst de bal weg.

27e minuut.
Delcourt geeft de bal voor. Karateke rent richting de bal. Karateke geeft de bal voor. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Caro rent richting de bal. Caro speelt de bal door. Daar is Delcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reuter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandeurzen met een sublieme pass. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nhật Huy passt de bal zonder na te denken. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda geeft een hoge lob. Szmajdziński rent richting de bal. Szmajdziński draait met de bal, schiet en ... Gow Jen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Pasławski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. French komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saurios de Caracas FC 73%, Portuguesa Fc 27%.
Saurios de Caracas FC - Portuguesa Fc 0:2

46e minuut.
Giuly komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Việt Hùng met de inworp. Coinac probeert naar een medespeler te passen. Việt Hùng rent richting de bal. Việt Hùng geeft een lange en hoge pass. Szmajdziński maakt een snoekduik en kopt de bal. French bokst de bal weg.

54e minuut.
Szmajdziński geeft een hoge lob. Nhật Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giuly krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Serra trapt de bal weg. Buzsáky probeert de bal met de borst te controleren. Coinac speelt de bal door. Giuly is nu in balbezit. Giuly draait met de bal, schiet en ... French bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Portuguesa Fc 0:3

65e minuut.
Cepeda rent richting de bal. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Gheţea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gheţea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Medialdea de bal onder controle te krijgen. Szmajdziński rent richting de bal. Szmajdziński heeft problemen om de bal te vangen. Szmajdziński draait met de bal, schiet en ... French maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giuly is nu in balbezit. Giuly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Portuguesa Fc 0:4

74e minuut.
Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego verovert de bal door een tackle van achteren. Gallego geeft een hoge lob. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Coinac passt de bal in één keer door. Vandeurzen rent richting de bal. Giuly schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Giuly naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Cepeda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nhật Huy met een snelle inworp. Medialdea rent richting de bal. Medialdea geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Portuguesa Fc 1:4

85e minuut.
Gheţea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Görbicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szmajdziński is nu in balbezit. Szmajdziński haalt uit met een fantastische trap. French werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Portuguesa Fc 1:5

89e minuut.
Việt Hùng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coinac met een sublieme pass. Việt Hùng is nu in balbezit. Việt Hùng geeft een hoge lob. Szmajdziński krijgt zijn hoofd ertegen. French verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saurios de Caracas FC 53%, Portuguesa Fc 47%.
Saurios de Caracas FC - Portuguesa Fc 1:5