Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Portuguesa FC Heroes de Falcon FC
RPFC-5-3-2-A Tactiek Heroes...
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 48.4
good Schieten excellent
good Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Prinssen onderschept slim de pass. Prinssen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galleno met de inworp. Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Savaşır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Filisiński rent richting de bal. Achtner verovert de bal door een tackle van achteren. Achtner probeert naar een medespeler te passen. Anderson is nu in balbezit. Anderson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Lineker verovert de bal door een tackle van achteren. Lineker met een sublieme pass. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi haalt uit met een fantastische trap. Roriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özkemal heeft problemen om de bal te vangen. Özkemal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Heroes de Falcon FC 0:1

28e minuut.
Achtner rent richting de bal. Achtner passt de bal met de wreef. Opěnka is nu in balbezit. Opěnka passt de bal zonder na te denken. Achtner geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Achtner probeert naar een medespeler te passen. Alonso rent richting de bal. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Alonso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato verovert de bal door een tackle van achteren. Zuffellato probeert naar een medespeler te passen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Von Thielmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anderson. Von Thielmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Von Thielmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Büyükses rent richting de bal. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Roriz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Heroes de Falcon FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Portuguesa FC 49%, Heroes de Falcon FC 51%.
Real Portuguesa FC - Heroes de Falcon FC 0:2

50e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Delgado geeft een hoge lob. Inworp. Zuffellato met een snelle inworp. Ruscigno geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Zuffellato geeft de bal voor. Prinssen rent richting de bal. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anderson is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Achtner neemt de hoekschop. Anderson maakt een snoekduik en kopt de bal. Savaşır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Võsoberg geeft een lange en hoge pass. Almarza geeft de bal voor. Anderson is nu in balbezit. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Savaşır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Heroes de Falcon FC 1:2

64e minuut.
Inworp. Zuffellato met een snelle inworp. Ruscigno rent richting de bal. Ruscigno geeft een lange en hoge pass. Alonso rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Inworp. Ahmad Arsidi komt het veld opgelopen. Szegletes komt het veld opgelopen. Petrazzoli komt het veld opgelopen. De Ornelas komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Võsoberg passt de bal met de wreef. Opěnka rent richting de bal. Ruscigno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruscigno krijgt een gele kaart. Opěnka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Võsoberg met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almarza met de inworp. Achtner geeft een lange en hoge pass. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Portuguesa FC 42%, Heroes de Falcon FC 58%.
Real Portuguesa FC - Heroes de Falcon FC 1:2