Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Muchachos del Sir FC.Victoria Bahia
Sir...8 Tactiek At. Madrid
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
66.6 gemiddelde waardering 47.6
outstanding Schieten solid
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Ferling rent richting de bal. Ferling geeft een lange en hoge pass. Zaňák kopt de bal weg. Riveros rent richting de bal. Riveros schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Casanova speelt de bal door. Daar is Riveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duțulescu is nu in balbezit. Riveros onderschept slim de pass. Riveros draait met de bal, schiet en ... Şandru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Casanova met een snelle inworp. Stadler met een sublieme pass. Klungelig pakt Crescenzi de bal. Crescenzi geeft de bal voor. Riveros springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kammenakis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Omegna de bal. Omegna geeft een hoge lob. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Benoît met een sublieme pass. Crescenzi met een sublieme pass. Riveros rent richting de bal. Riveros haalt uit met een fantastische trap. Şandru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - FC.Victoria Bahia 1:0

24e minuut.
Zungui met de inworp. Klungelig pakt Andueza de bal. Andueza geeft de bal voor. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel. Ayala bokst de bal weg. Daar is Ledesma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benoît bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Dũng schiet op doel. Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kammenakis geeft een lange en hoge pass. Crescenzi rent richting de bal. Crescenzi passt de bal zonder na te denken. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros haalt uit met een fantastische trap. Şandru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova onderschept slim de pass. Casanova met een sublieme pass. Riveros rent richting de bal. Riveros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala is nu in balbezit. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Şandru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - FC.Victoria Bahia 2:0

34e minuut.
Ledesma kopt de bal weg. Stadler probeert de bal aan de voet te houden. Casanova geeft een hoge lob. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Duțulescu probeert naar een medespeler te passen. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler verovert de bal door een tackle van achteren. Stadler speelt de bal door. Crescenzi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Stadler de bal. Stadler geeft de bal voor. Álvarez kopt de bal weg. Riveros rent richting de bal. Riveros schiet op doel. Şandru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crescenzi met een snelle inworp. Zaňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaňák geeft een lange en hoge pass. Riveros krijgt zijn hoofd ertegen. Şandru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Muchachos del Sir 26%, FC.Victoria Bahia 74%.
Los Muchachos del Sir - FC.Victoria Bahia 2:0

46e minuut.
Seridila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros onderschept slim de pass. Riveros schiet op doel. Şandru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - FC.Victoria Bahia 3:0

48e minuut.
Andueza is nu in balbezit. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez passt de bal in één keer door. Riveros is nu in balbezit. Riveros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Casanova rent richting de bal. Casanova passt de bal in één keer door. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros schiet op doel. Şandru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - FC.Victoria Bahia 4:0

57e minuut.
Omegna geeft de bal voor. Álvarez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayala. Ayala krijgt een gele kaart.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crescenzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaňák is nu in balbezit. Zaňák geeft een hoge lob. Riveros krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beito is nu in balbezit. Riveros onderschept slim de pass. Riveros draait met de bal, schiet en ... Şandru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - FC.Victoria Bahia 5:0

70e minuut.
Kammenakis rent richting de bal. Crescenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Crescenzi passt de bal met de wreef. Zaňák is nu in balbezit. Zaňák geeft de bal voor. Şandru bokst de bal weg. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - FC.Victoria Bahia 6:0

76e minuut.
Omegna geeft een hoge lob. Casanova is nu in balbezit. Casanova met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - FC.Victoria Bahia 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Muchachos del Sir 33%, FC.Victoria Bahia 67%.
Los Muchachos del Sir - FC.Victoria Bahia 7:0