Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portuguesa Fc Atlético Guácimos F.C
Defensiva 18.0 Tactiek Edivise
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 27.6
good Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Filardo is nu in balbezit. Fasciana onderschept slim de pass. Duy Cường tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duy Cường krijgt een gele kaart. Fasciana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasławski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivia rent richting de bal. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Preda is nu in balbezit. La Ling rent richting de bal. Preda onderschept slim de pass. Villalta rent richting de bal. Villalta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Atlético Guácimos F.C 0:1

35e minuut.
Inworp. Preda met een snelle inworp. Villalta is nu in balbezit. Villalta schiet op doel. Na een snelle pass probeert La Ling de bal onder controle te krijgen. Paal!

43e minuut.
Chirinos probeert de bal aan de voet te houden. Rudeanu rent richting de bal. Rudeanu geeft een hoge lob. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Matador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portuguesa Fc - Atlético Guácimos F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portuguesa Fc 55%, Atlético Guácimos F.C 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portuguesa Fc - Atlético Guácimos F.C 1:1

46e minuut.
Preda passt de bal met de wreef. Matador is nu in balbezit. Matador met een sublieme pass. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
de Loore verovert de bal door een tackle van achteren. Karpowicz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fasciana. Fasciana krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Johnston bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnston geeft een lange en hoge pass. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Atlético Guácimos F.C 2:1

71e minuut.
Johnston verovert de bal door een tackle van achteren. Johnston geeft de bal voor. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Atlético Guácimos F.C 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portuguesa Fc 46%, Atlético Guácimos F.C 54%.
Portuguesa Fc - Atlético Guácimos F.C 3:1