Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Portuguesa Atlético Portuguesa FC
8-1-1 Tactiek albert
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 33.4
matig Schieten matig
zwak Passen zwak
matig Verdedigen zwak


18e minuut.
Peer speelt de bal door. Bachmatiuk is nu in balbezit. Bachmatiuk passt de bal in één keer door. Tutmaz is nu in balbezit. Tutmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sáez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ivković met de inworp. Farkasházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkasházy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Oulikou rent richting de bal. Ivković verovert de bal door een tackle van achteren. Ivković geeft een lange en hoge pass. Krzetuski rent richting de bal. Krzetuski draait met de bal, schiet en ... Koblak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Peer geeft een hoge lob. Osmanoğlu kopt de bal weg. Praxedes heeft problemen om de bal te vangen. Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 63%, Atlético Portuguesa FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Portuguesa - Atlético Portuguesa FC 0:0

46e minuut.
Luz komt het veld opgelopen. Charlet komt het veld opgelopen. Nyers komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bachmatiuk passt de bal in één keer door. Peer rent richting de bal. Peer geeft een hoge lob. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu schiet op doel. Zamieniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Mergiu geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Krzetuski stond buitenspel. Spalma neemt vlug de vrije trap. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Luz is nu in balbezit. Luz passt de bal in één keer door. Tân Phước speelt de bal door. Bachmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmatiuk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mergiu geeft de bal voor. Tân Phước heeft problemen om de bal te vangen. Krzetuski onderschept slim de pass. Krzetuski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 63%, Atlético Portuguesa FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Portuguesa - Atlético Portuguesa FC 0:0