Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroes de Falcon FC Saurios de Caracas FC
Heroes... Tactiek 42221
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 42.6
uitstekend Schieten redelijk
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Ćwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiek passt de bal met de wreef. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Acasuzo onderschept slim de pass. Ahmad Arsidi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quốc Hưng neemt de hoekschop. Ahmad Arsidi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Koncsik met een sublieme pass. Błaszczyk rent richting de bal. Błaszczyk passt de bal met de wreef. Gheţea is nu in balbezit. Gheţea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Gheţea de bal onder controle te krijgen. Lineker is nu in balbezit. Lineker geeft de bal voor. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
El Ghafour met de inworp. Nhật Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Huy met een sublieme pass. Medialdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Prinssen onderschept slim de pass. Prinssen geeft een hoge lob. Quốc Hưng kopt de bal weg. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi schiet op doel. Gow Jen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Von Thielmann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Opěnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opěnka geeft een lange en hoge pass. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Gow Jen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes de Falcon FC 58%, Saurios de Caracas FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heroes de Falcon FC - Saurios de Caracas FC 0:0

46e minuut.
French komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk passt de bal in één keer door. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek schiet op doel. Viscaal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Alfredo Jaconi heeft problemen om de bal te vangen. Koncsik begaat een overtreding. Alfredo Jaconi raakt geblesseerd tijdens het duel. Quốc Hưng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Delcourt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delcourt krijgt een gele kaart. Ahmad Arsidi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Büyükses zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. French werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - Saurios de Caracas FC 1:0

61e minuut.
Koncsik speelt de bal door. Nhật Huy speelt de bal door. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap. Viscaal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Büyükses rent richting de bal. Alfredo Jaconi speelt de bal door. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel. French maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

65e minuut.
Inworp. De Ornelas komt het veld opgelopen. Szegletes komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Buitenspel voor Büyükses. Goede buitenspelval van de verdediging. Özkemal komt het veld opgelopen. Võsoberg komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Petrazzoli komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Võsoberg rent richting de bal. Võsoberg geeft een hoge lob. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzoli rent richting de bal. Petrazzoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szegletes kopt de bal weg. Özkemal heeft problemen om de bal te vangen. Acasuzo is nu in balbezit. Özkemal verovert de bal door een tackle van achteren. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes de Falcon FC 41%, Saurios de Caracas FC 59%.
Heroes de Falcon FC - Saurios de Caracas FC 1:0